11 / 05 / 2024

Kamhi İntihar

Kamhi İntihar

İş adamı Jak Kamhi'nin oğlu Hayati Kamhi, Üsküdar'daki evinde intihar etti. Hayati Kamhi (62), Çengelköy'deki evinde silahla başından vurulmuş olarak bulundu

Bilen Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilen Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akdemir ve Jak Kamhi ortaklığında kuruldu. 

Profilo Holding AŞ iflas etti!

Türkiye’nin en eski sanayicilerinden biri olan Kamhi Ailesi’ne Profilo Holding AŞ ve Profilo Sanayi AŞ için iflas kararı verildi.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Kvm Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kvm Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şinasi Kerim Kamhi tarafından kuruldu.

Jak Kamhi'nin 3 milyon dolarlık evi eski ortağına geçti!

Alman beyaz eşya devi BSH, eski ortağı olan Jak Kamhi'ye karşı açtığı tazminat davasını kazandı. 3 hafta önce çıkan kararla birlikte Kamhi'nin 3 milyon dolarlık malikanesinin de sahibi oldu.

Alman Bosch'tan Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava!

Profilo'nun kurucusu Jak Kamhi'nin başı bu aralar eski ortağı Alman Bosch şirketi yüzünden dertte. Alman Bosch Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava açtı.

Filiz Aker evlerini Vatan Şaşmaz için sattı iddiası!

Sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra İntihar eden Filiz Aker’in yakın arkadaşı Murat Koç, olay ile ilgili konuştu. Koç ''Filiz’in Tuzla’daki villasını ve rezidanslarını ve iki arabası ile çok sayıda apartman dairesini satıp Vatan’a verdiğini biliyoruz'' şeklinde konuştu.

Kahmi çiftinin Yeniköy'deki villasının yarısı icradan satıldı!

YASEMİN-Cefi Kahmi çiftinin sahibi oldukları 20 milyon liralık villanın yarı hissesi bugün icradan satıldı. Cefi Kamhi’ye ait hissenin yeni sahibi, Bedirhan Esenlik oldu.

Yasemin-Cefi Kamhi çiftinin lüks villası için Yargıtay'dan kritik karar!

Kamhi çiftinin lüks villası için Yargıtay'dan kritik karar çıktı. Bedirhan Esenlik ile 35 yıldır evli olan Kamhi çifti arasında, 5 yıla yakın bir süreden beri devam eden ‘villa krizi’nde son karar Yargıtay’dan geldi.

Bergama Tarihi Yabets Sinagogu restore edildi!

İzmir Bergama Belediyesince restore ettirilen Yabets Sinagogu, Türkiye Hahambaşı Rav İshak Haleva, İsrail'in İstanbul Başkonsolosu Moshe Kamhi ve eski Ankara Büyükelçisi Gabby Levy'nin katıldığı törenle açıldı...

Profilo AVM, 150 milyon dolara alıcı arıyor!

İstanbul'un en eski alışveriş merkezlerinden Profilo, 150 milyon dolara alıcı arıyor. Konumu nedeniyle inşaatçılar merkezle ilgileniyor. Alışveriş merkezinin satışında Kamhi Ailesi'nin borçlarının etkili olduğu iddia ediliyor.

Profilo AVM satılıyor!

1998 yılında açılan ve duayen sanayici Jak Kamhi’nin şirketi Profilo Sanayi tarafından işletilen Profilo Alışveriş Merkezi, son yıllarda bölgede açılan yeni alışveriş merkezleriyle rekabette zorlanmaya başlamıştı.

Cefi Kamhi’nin villasındaki ipotek kaldırıldı!

Cefi Kamhi’nin villasındaki ipotek, eşinin itirazı üzerine kaldırıldı. Cefi Kamhi, 35 yıldır oturduğu ve yaklaşık değeri 10 milyon lirayı bulan Sarıyer’deki 4 katlı villasını maddi sıkıntı nedeniyle ipotek ettirmişti...

Kamhi İntihar Haberi

Kamhi İntihar

Kamhi'nin evine gelen Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemeleri sürerken, iş adamının intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor. 


Hayati Kamhi intihar etti


Çengelköy’deki villasında ağır yaralı bulunan 62 yaşındaki Hayati Kamhi için hemen ambulans çağrıldı. Ancak telaş yüzünden 112 Acil Servis’e adres yanlış verildi. Bu yüzden ambulans bir türlü olay yerine ulaşamadı. Daha sonra villadan arayanlar doğru adresi verdi. Ambulans görevlileri villaya geldiğinde Hayati Kamhi’nin hayatını kaybettiği belirlendi.


Hayati Kamhi’nin eşi Camilla Kamhi fenalık geçirdi. Camilla Kamhi için özel bir hastaneden ambulans çağrıldı. İntihar haberi üzerine İsrail Başkonsolosluğu’ndan görevliler de geldi.


Hayati Kamhi kimdir?


Elektrik mühendisliği bölümünde okuyan Hayati Kamhi, İstanbul’daki önde gelen yat tersanelerinden Proteksan Turquoise A.Ş. ile tekne ve üst yapılar inşa eden Çelik Yat A.Ş.nin kurucusu ve sahibiydi. Daha önce de...