28 / 04 / 2024

Kamil İslamoğlu

Kamil İslamoğlu

DG Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamil İslamoğlu, Ekrem İslamoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Temmuz'da kuruldu.

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İslamoğlu tarafından kuruldu.

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Onur İslamoğlu tarafından kuruldu.

Tulun Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulun Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Barış Özkan ve Ramazan İslamoğlu ortaklığında kuruldu.

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk İslamoğlu tarafından kuruldu.

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!    

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi Başakşehir'de 8 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halit İslamoğlu ve Ensar Ayyıldız ortaklığında kuruldu. 

Trabzon'da öncelik imar!

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Hasan Kamil Velioğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Muzaffer Aydın’la imar planı hakkında konuştu. Velioğlu, “Kentin imarında uzun vadeli planlamalar yapmalıyız'' dedi.

Aks İslamoğlu İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks İslamoğlu İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal İslamoğlu tarafından kuruldu. 

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi bugün Beyoğlu’nda 6 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İdes 34 İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdes 34 İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kerim İslamoğlu imzasıyla kuruldu.

Samsun'da altyapı sorunları çözülüyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, ilçelerin alt yapı sorunlarını çözeceklerini açıkladı.

Kamil İslamoğlu Haberi

Kamil İslamoğlu

DG Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamil İslamoğlu, Ekrem İslamoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da kuruldu. 


DG Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -İnşaat taahhüt...