19 / 05 / 2024

Kamil Köseoğlu kimdir

Kamil Köseoğlu kimdir

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da 20-23 Şubat tarihleri arasında devam eden Holiday World Turizm Fuarı'na Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir 'in Gazipaşa Havalimanı tanıtım çalışmaları damgasını vurdu.

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kimdir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu Kimdir? Daha önce görevlerde bulundu? İşte detaylar!

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür Hulusi Horozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hulusi Horozoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hulusi Horozoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Hulusi Horozoğlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

JS Köseoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

JS Köseoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Jiyan Serhat Köseoğlu tarafından kuruldu. 

Mehmet Çakılcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mehmet Çakılcıoğlu oldu. Peki Mehmet Çakılcıoğlu kimdir? Mehmet Çakılcıoğlu hangi işlerde görev aldı?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kimdir?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçil Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ekrem İmamoğlu'nun biyografisi...

Muhittin Abacıoğlu kimdir?

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu kimdir? Muhittin Abacıoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Köse tarafından kuruldu. 

Kamil Köseoğlu kimdir Haberi

Kamil Köseoğlu kimdir


Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da 20-23 Şubat tarihleri arasında devam eden Holiday World Turizm Fuarı'na Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in Gazipaşa Havalimanı tanıtım çalışmaları damgasını vurdu.


Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı tanıtım alanında yer alan Alanya standının yetkilileri, birebir iletişim dışında, şehir haritası, Alanya logolu hediyelik eşyalar, afişler, broşürler ile Çek Cumhuriyeti vatandaşlarına Alanya'yı tanıtıyor.


Fuarda tanıtım çalışmalarını sürdüren ALTAV yetkilisi Kamil Köseoğlu, Çek pazarında Alanya'ya büyük ilgi olduğunu belirterek, "Bölgeye hakim olan büyük tur operatörleriyle görüşmeler yaptık. Özellikle bu pazarın en büyük tur operatörü Çedok, Gazipaşa Havalimanı'na uçak indirmek için girişimlerini sürdürüyor. Girişimler olumlu sonuçlanırsa Prag-Gazipaşa uçuşları başlayacak. Önceki yıla oranlar Çek pazarında artış olacağını rahatlıkla söyleyebilirim" dedi.


'ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDUK'

Alanya standında bir...