03 / 05 / 2024

kamil ocak stadyumu

kamil ocak stadyumu

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili iki kırmızı çizgileri olduğunu söyledi.

Sıtkı Severoğlu: Cami İpekyolu üzerine yapılsın!

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı B. Sıtkı Severoğlu, Kamil Ocak Stadyumu alanına cami yapılması ile ilgili tartışmalar konusunda bir açıklama yaptı.

Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu yerine park yapılması isteniyor!

Gaziantep'te yaşayan vatandaşlar yıkılacak Kamil Ocak Stadyumu yerine AVM değil park yapılmasını istediklerini belirtti...

Gaziantep'te tarihi doku 3 bölgede ortaya çıkacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) tarafından yürütülen Gaziantep’in tarihi ve kültürel dokusunun ortaya çıkarılması projesi masaya yatırıldı...

Kamil Ocak Stadyumu meydan olarak düzenlenecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) tarafından yürütülen Gaziantep’in tarihi ve kültürel dokusunun ortaya çıkarılması projesi masaya yatırıldı

Gaziantep Millet Bahçesi çalışmalarında son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun yerine inşa edilecek millet bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Millet Bahçesi'nin detayları paylaşıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu’nun yerine inşa edilecek olan Gaziantep Millet Bahçesi’ne ilişkin çalışmaları anlattı, projede gelinen son durumu masaya yatırdı.

Bayram Yılmazkaya'dan Gaziantep'te yapılacak millet bahçelerine tepki!

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun ve etrafındaki valilik binasının yerine millet bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Yılmazkaya, ilde 80 okulun inşaatının ödenek sıkıntısı nedeniyle durdurulduğunu söyledi...

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Malatya Kale İlçe Stadyumu Ocak'ta açılacak!

Malatya’nın Kale ilçesinde yapımı devam eden ilçe stadyumunda sona gelindi. Stadın 2019 yılının Ocak ayında açılması planlanıyor. 

Gaziantep Kamil Ocak Stadı meydan olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ocak 2018'in 2. meclis toplantısı yapıldı. İşte gündem maddeleri...

Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi!

Gaziantep'te 1974 yılında Gaziantep milletvekili Kamil Ocak tarafından inşa edilen Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi. TOKİ, yıkım tarihi için gün belirleyecek.

Ankara Keçiören’de eski evlere rağbet arttı!

Kentsel Dönüşüm ve Emlak Uzmanı Ahmet Yeşilbağ, Ankara Keçiören’deki Kamil Ocak ve Güçlükaya Mahalleleri'nin kentsel dönüşümün en çok yaşandığı mahalleler olduğunu söyledi. Yeşilbağ, eski binalardan daire alanların sayısının artığını söyledi.

Mimarların, Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili kırmızı çizgileri var!

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili iki kırmızı çizgileri olduğunu söyledi.

Hatay Dörtyol 9 Ocak Şehir Stadyumu'nda yenileme başladı!

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde amatör futbol ligi maçlarının oynandığı 9 Ocak Şehir Stadyumu’nda restorasyon ve yenileme çalışması başlatıldı.

kamil ocak stadyumu Haberi

kamil ocak stadyumu

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili iki kırmızı çizgileri olduğunu söyledi. Girişken, "Öncelikle her ne olacak olursa olsun Kamil Ocak adının yaşatılması çok önemli. İkincisi, oradaki kamusal niteliğin bozulmaması. Bunlar bizim iki tane büyük kırmızı çizgimiz. Orası Gaziantep'in en eski dönemlerinden beri. Eskiler Stad yapılmadan önce oraya meydan derlermiş. Kadınlar biber çekerlermiş, salça zamanı salça yaparlarmış, yün yıkarlarmış, hatta şire bile yapıyor olabilirler. Halkın belleğinde yer tutan bir yer burası. Güzel anılar olan bir yer. Buranın özel kullanım için halkın elinden alınmaması gerekiyor. Direttiğimiz ısrarcı olduğumuz bir numaralı konu bu" dedi.Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken ile kentin imarı, Kuzey Şehir projesi, panorama müzesi, stadyumun yeri, gri kent ve sola...