22 / 05 / 2024

Kamil Öz manisa

Kamil Öz manisa

Manisa Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz kimdir? Kamil Öz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kamil Öz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kamil Öz..

Manisa'daki 103 bin bağımsız bölümün risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle şehirdeki 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Manisa'nın röntgeni çekiliyor! Toplam 600 bin bağımsız yapıdan 103 bin adetine risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Manisa’daki 17 ilçede 600 bin bağımsız yapının depreme dayanıklılık testi için İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

İzmir ve Manisa’da acil yıkılması gereken 53 bina 1407 bağımsız birim var!

SÖZCÜ, resmi yetkililer tarafından hasar tespit çalışmaları sonrasında düzenlenen bilgi notuna ulaştı. Buna göre İzmir ve Manisa’da ağır ve acil yıkılması gereken bina sayısının 53, bağımsız birim sayısının ise bin 407 olduğu belirlendi. 

Manisa'da deprem sonrasında henüz hasar ihbarı yapılmadı!

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, deprem sonrasında henüz hasar ihbarı yapılmasığını belirtti...

Manisa’daki depreme dayanıksız 29 okul yıkılıyor!

Manisa’da 12 ilçede bulunan depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 29 okul binası için yıkım kararı verildi.

Manisa'da depreme dayanıksız yurt binası sayısı TBMM'de!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde kapatılmasına karar verilen bir öğrenci yurdu ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Bakanlığa bağlı yurt binası sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakıroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa'da korsan emlakçılara göz açtırılmayacak!

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa’da 400-450 arasında emlakçı olduğunu belirterek, korsan emlakçılığın önüne geçmek için çalışmalara başlandığını söyledi. 

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Manisa Çözüm Koleji açıldı!

Manisa Çözüm Koleji hizmete açıldı, gerçekleştirilen açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Manisa Şehzadeler'deki kamulaştırmalar hız kazandı!

Manisa Şehzadeler'de yer alan Çeşnigir Camii’nin çevresindeki kamulaştırma çalışmaları da hız kazandı.

Manisa Saruhanlı'da 60 yıllık arazi sorunu çözülüyor!

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde bin vatandaşı ilgilendiren 60 yıllık arazi sorununun çözümü için hazırlanan kanun teklifi torba yasaya eklendi.

Manisa Gürle'nin konut sorunu çözülecek!

Manisa Akgedik’teki 5 bin 500 konutun inşaatının ardından Gürle Mahallesi’nde de başlanacak benzer projeyle binlerce Manisalı iç göç yaşayacak.Gürle’deki yaklaşık 10 bin toplu konut ile kentin konut sorununun çözülecek.

Kamil Öz manisa Haberi

Kamil Öz manisa

Kamil Öz kimdir?

Manisa Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1967 yılında Akhisar ‘da doğdum. İlkokul, ortaokul, lise öğrenimini Gölmarmara’da tamamladım. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Tütün Eksperliği bölümünde tamamladım. 


1992 yılında Tekel ‘ de mühendis olarak işe başladım. Türkiye ‘nin muhtelif yerlerinde Malatya, Adıyaman, Diyarbakır, Batman, Manisa ‘da görev yaptım. Görev süresince aile şirketinde ortak olarak ticaret hayatını sürdürdüm. Babamın hastalığı dolayısıyla 17 yıllık devlet memurluğundan istifa ettim. Gölmarmara ‘da ilk çırçır fabrikasını kurdum. İlk zeytin işletmeciliği ve ticareti yaparak ilçemizdeki ekonomiye katkı sağladım. 


Gölmarmara ‘da 3 yıldır Kurumlar Vergisi şampiyonu oldum. Halen ÖZ Tarım Ürünleri Ltd. Şti. ortağı olup ticaret hayatına devam etmekteyim.


Ayrıca akaryakıt istasyonu ile ilçemize hizmet vermekte ve çiftçilik yapmaktayım. Evli ve dört çocuk babasıyım....