12 / 05 / 2024

Kamil Saka kimdir

Kamil Saka kimdir

Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Belediye Başkanı Kamil Saka'nın meclise sunduğu bir yıllık çalışma raporu kabul edildi.

Edremit'te kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Edremit'in kent kimliğine kavuşması, sağlıklı altyapı ve yapıların oluşması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Kamil Saka makamında Kentsel Dönüşüm Projeleri hakkında brifing aldı.

Kamil Saka kimdir?

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka kimdir? Kamil Saka, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kamil Saka, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kamil Saka...

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay'ın eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kim olduğu ve Temel Kamil Atay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mustafa Saka kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor?

Mustafa Saka kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç dil biliyor? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Mustafa Saka ile ilgili tüm merak edilenler...

Kamil Emre Erciyas Kimdir?

Kamil Emre Erciyas kimdir? Kamil Emre Erciyas’ın mesleği nedir? Kamil Emre Erciyas hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Tamer Saka kimdir?

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Saka oldu. Peki Tamer Saka kimdir? Tamer Saka  hangi işlerde görev aldı?

Balıkesir Edremit'in imar sorunu çözüldü!

Balıkesir Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Kamil Saka, toplantıda imar planı ile ilgili bilgiler verdi.

Edremit Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Edremit Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yaptı. Toplam 31 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda kararların çoğu oy birliği ile alındı.

Edremit Devlet Hastanesi'nin yeri belli oldu!

Edremit Belediye Meclisi’nde 2016 yılın son toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda yeni Devlet Hastanesi yeri ve ilçeye doğalgaz getirilmesi gibi önemli konular görüşüldü.

Edremit Meclisi'nde 45 gündem maddesinin 44'ü kabul edildi!

Edremit Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda görüşülen 45 gündem maddesinden biri oy çokluğu, diğer 44'ü oy birliği ile kabul edildi.

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Balıkesir Antandros Kültür Parkı hizmete girmeye hazırlanıyor!

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Antandros antik kenti ile ilgili bilinci arttırmak, dünya çapında tanıtımını yaparak bölgeye turizm yönünden katkı sağlamak amacı ile hazırladığımız Antandros Kültür Parkı’nı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Balıkesir Edremit'te kentsel dönüşüm konuşuldu!

Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı SaimaAshraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema, Edremit belediye Başkanı Kamil Saka ile sağlık turizmi ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Kamil Saka kimdir Haberi

Kamil Saka kimdir

Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Belediye Başkanı Kamil Saka'nın meclise sunduğu bir yıllık çalışma raporu kabul edildi. Cem Evlerine ibadethane statüsü verilmesi kabul edildi. Belirlenen parklara Sebahattin Ali ve Özgecan Arslan'ın isimleri verildi.


Edremit Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısı belediye hizmet binası meclis toplantı salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapılan toplantıda 44 ana gündem ve önergelerle gündeme alınan 11 madde olmak üzere toplam 55 madde görüşülerek karara bağlandı. İlk olarak Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından meclise sunulan geçmiş bir yıllık dönemi kapsayan çalışma raporu görüşülerek kabul edildi. Denetim Komisyonu tarafından incelenen Edremit Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi ile ilgili hazırlanan, Denetim Raporu okunarak meclis üyeleri bilgilendirildi.


Dava konusu olan Balıkesir...