29 / 04 / 2024

Kamil Tekin Alptekin

Kamil Tekin Alptekin

EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Kamil Tekin Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Maltepe Aydınevler Mahallesi' nde kuruldu.

Gürsel Tekin'den FETÖ arsalarına dair açıklama!

Darbe girişiminin ardından FETÖ'nün hangi illerde arsa aldığına dair açıklamalarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin “Belediye başkanlarından sonra sıra bakanlara gelecek” diye açıklamada bulundu.

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını resmen devraldı!

Tekin Acar Kozmetik'in 19 mağazası Fransız Sephora'ya devredildi. 18 Nisan Rekabet Kurulu'na yapılan başvuru sonucu Kurul mağazaların devredilmesi işlemine izin verdi.

Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi!

Gaziantep'te 1974 yılında Gaziantep milletvekili Kamil Ocak tarafından inşa edilen Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi. TOKİ, yıkım tarihi için gün belirleyecek.

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını devralıyor!

Sephora, Tekin Acar Kozmetik Mağazacılık Ticaret AŞ'nin 19 mağazasını devralmak için başvuruda bulundu.

Tekin Konut İnşaat Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Konut İnşaat Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gültekin Aktaş tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tekin Acar'dan yeni konsept mağazalar geliyor!

Tekin Acar Kozmetik’in sahibi Acar, zor geçen 2016 yılının ardından farklı segmentlerde büyüme kararı aldı. Acar, kârsız ve kendini döndürmeyen mağazaları kapattığını ve yeni konseptli mağazalar açacağını söyledi.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Tekin Acar T. A Organics markasıyla yeni mağazalar açacak!

Geçtiğimiz hafta sektördeki durumun bir yansıması olarak iş yapamayan çok sayıda mağazayı kapattıklarını ve mağaza kapatmalara devam edeceklerini açıklayarak dikkat çeken Tekin Acar Cosmetics’in patronu Tekin Acar, Hürriyet’e yeni planlarını anlattı.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi bugün Beyoğlu’nda 6 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tekin Acar Cosmetics mağazalarını kapatıyor!

Tekin Acar, sektördeki durumun bir yansıması olarak iş yapmayan çok sayıda mağazayı kapattıklarını ve mağaza kapanışlarına devam edeceklerini söyledi.

İşte Yaşar Alptekin'in merak edilen evi!

Yaşar Alptekin, kendi zevkine göre geleneksel motiflerle dayayıp döşediği evinin kapılarını Renkli Sayfalar kameralarına açtı.

Mimarların, Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili kırmızı çizgileri var!

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili iki kırmızı çizgileri olduğunu söyledi.

Tekin Esen kimdir?

Eteksan Tekstil'in sahibi Tekin Esen, RTÜK tarafından satışa sunulan Kanlıca'daki Kartal Yuvası'nı satın aldı. Peki, Tekin Esen kimdir?

Kamil Tekin Alptekin Haberi

Kamil Tekin Alptekin

EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Kamil Tekin Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Maltepe Aydınevler Mahallesi'nde 

kuruldu.


EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü kentsel dönüşüm, gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak, 2-Her türlü gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak, 3- Özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilere ait her türlü taşınmaz gayrimenkuller ve taşınmazları ile ilgili ekspertiz, değerleme hizmetleri verebilir, planlama  etüdleri, program etüdleri ön fizibilite etüdleri kesin fizibilite  etüdleri raporlar ve uygulamaların takibi, konularında danışmanlık hizmetleri verebilir. Danışmanlık isteyen hakiki ve hükmi şahısların bu isteklerini yerine getirmek amacı ile yurt içindeki veya yurt dışındaki kişi veya   kuruluşlardan hizmet kiralayabilir...