17 / 06 / 2024

kamp turizmi 2014

kamp turizmi 2014

Kamplara katılmak için her yıl 30 bin öğrenci ile yurt dışma giden 100 milyon dolar Türkiye'de düzenlenen özel programlar sayesinde geri dönüyor. Üç aylık yaz tatili sürecinde 1.5 milyon çocuğun katıldığı kamplar 600 milyon lira hacim yaratıyor.

Gloria Sports Arena 55 farklı daldan sporcu ağırlayacak!

Son yıllarda golf ve kamp turizmi ile öne çıkan Antalya, olimpiyat sporcuları için de yeni bir merkez oluyor. 50 milyon Euro’luk Gloria Sports Arena, 55 farklı daldan sporcuyu Antalya’ya çekecek.

Doğa ve Macera Turizmi'ne 1.2 trilyon dolar harcandı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) kamuoyuna açıkladığı Doğa ve Macera Turizmi raporuna göre 2014’te 1.1 milyar kişi macera turizmine 1.2 trilyon dolar harcadı.

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman bitecek?

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nün temeli 16 Şubat 2014 tarihinde dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle atılmıştı. Aradan tam bir yıl geçen İkitelli Sağlık Kampüsü projesinde son durum ne?

İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nin kampüsü nereye yapılacak?

2013 – 2014 döneminde eğitim hayatına başlayan İstanbul Esenyurt Üniversitesi yılın 2. döneminde City Center projesindeki binasına taşınmayı planlıyor. Ancak üniversite Esenyurt'ta yeni bir kampüs için proje planlıyor...

Çeşme turizmi 2014'de yüzde 13 büyüdü!

Turizmde kötü bir yıl geçiren İzmir'in son yıllarda öne çıkan ilçesi Çeşme, 2014'te il bazındaki gerilemenin tersine bir gelişme gösterdi. Çeşme'de yabancıların yüzde 30'a yakın artış gösterdiği belirtiliyor.

TÜRSAB kış turizmi raporunu açıkladı!

Türkiye'de 10 yıl önce 2,7 milyon ziyaretçi ağırlanırken, 2014 itibarıyla 4,8 milyon kişiyi aştı. TÜRSAB Kış Turizmi Raporu'na göre Türkiye, kış turizmine de ağırlık vermeye başladı.

Kahramanmaraş Defterdarlığı'ndan kat karşılığı tarım kampüsü işi ihalesi 16 Aralık'ta!

Kahramanmaraş Defterdarlığı, Dulkadiroğlu'nda kat karşılığı yaptırılacak olan tarım kampüsü için Onikişubat Mahallesi'nde yer alan 8 milyon 434 bin TL'lik arsayı devredecek. İhale 16 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştiriliyor...

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Kampüsü laboratuvar binası yapım işi ihalesi 31 Ekim'de!

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Kampüsü 'nde Makina Mühendisliği Bölümü'ne Laboratuvar Binası Yapılması İşi 31 Ekim 2014 tarihinde ihaleye çıkıyor. Toplam iş süresi 60 gün olarak belirlendi.

Mersin Entegre Sağlık Kampüsü için 9 Ekim'de halkın katılım toplantısı yapılacak!

Toroslar Korukent mevkiinde yapılacak olan Mersin Entegre Sağlık Kampüsü projesi için 9 Ekim 2014 tarihinde halkın katılım toplantısı yapılacak. 14:00'te başlayacak olan toplantı Toroslar Belediyesi Konferans Salonu'nda olacak.

Avcılar - İETT Kampı metrobüs durağı 21 Eylül'de kapanıyor!

Avcılar Sosyal Tesisler (İETT Kampı) Metrobüs İstasyonu 21 Eylül 2014 Pazar gününden itibaren 45 gün süre ile hizmet veremeyeceğinden, yolcuların Şükrübey Metrobüs İstasyonunu kullanmaları gerekiyor.

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere ihaleye çıkılıyor. 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihalede tahmini bedel 33 milyon 591 bin 600 TL...

Sultanahmet Camii'ni yılda 5 milyon kişi ziyaret ediyor!

TÜRSAB'ın İnanç Turizmi 2014 Raporu'na göre dünyada en çok ziyaret edilen kutsal mekanlar Listenin 20'nci sırasında 5 milyon ziyaretçi ile İstanbul'daki Sultanahmet Camisi bulunuyor.

Hac ve umre turizmine 2.3 milyar harcanacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İnanç Turizmi 2014 Raporu'na göre, Türkiye'den kutsal topraklara hac ve umre için gideceklerin bu yıl yapacağı harcama 845 milyon euroyu yani yaklaşık 2.3 milyar lirayı bulacak...

kamp turizmi 2014 Haberi

kamp turizmi 2014


Futbol, voleybol, basketbol, sörf, yelken gibi spor faaliyetlerinin gelişimine yönelik kamplar öne çıkarken İngilizce dil kampı, film yönetmenliği, yoga, meditasyon ve l doğa fotoğrafçılığı gibi özel a m. kampların sayısı da artıyor. Â 600 milyon liralık kamp turizmi yabancıyı da çekti Sörften sinemaya, fotoğrafçılıktan yogaya kadar çeşitlenen 600 milyon lira cirolu yerli kamplar, yabancı gençlerin de ilgisini çekmeyi başardı Ç ocuklara ve gençlere yönelik yaz kampları son yıllardatüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hızla gelişiyor. 


Kamplara katılmak için her yıl 30 bin öğrenci ile yurt dışma giden 100 milyon dolar Türkiye'de düzenlenen özel programlar sayesinde geri dönüyor. Üç aylık yaz tatili sürecinde 1.5 milyon çocuğun katıldığı kamplar 600 milyon lira hacim yaratıyor. 

Futbol, voleybol, basketbol, sörf, yelken gibi spor faaliyetlerinin gelişimine...