07 / 07 / 2024

Kamu arazileri satışı

Kamu arazileri satışı

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, "Beklentilerin altında fiyatlara kamu arazileri satılıyor'' diyerek, belediyelerin arsa satış ihalelerindeki sonuçlarını değerlendirdi.

Milli Emlak'tan şimdi de 13 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kırıkkale ve Tokat'ta yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan iki ilde 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kırıkkale ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış fiyatları 9 bin 500 TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan üç şehirde yüzde 20 indirimli arazi fırsatı! Bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Aksaray, Balıkesir ve Konya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yayımlanan o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan hem Haziran hem de Temmuz 2024 fırsatı! 19 bin TL, 24 bin TL ve 47 bin TL'ye KDV'den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kastamonu, Amasya ve Kırıkkale'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış fiyatları 19 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan peş peşe Temmuz fırsatı! Hem KDV'den muaf hem de yüzde 20 indirimli arsa ve araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aksaray, Düzce ve Balıkesir'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ayvalık ve Gemlik'te hem indirimli hem de KDV'den muaf araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık ve Bursa Gemlik'te yer alan arazileri satışa çıkardı. Hem indirimli hem de KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış detayları...

Milli Emlak'tan iki şehirde arazi fırsatı! KDV'den muaf araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce ve Balıkesir'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 111 bin 365 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 25 bin TL, 31 bin TL ve 38 bin TL'ye satılık araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kütahya, Tokat ve Ankara'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan iki şehirde Temmuz 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir ve Düzce'de yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Artvin'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 40 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan tam 3 şehirde 11 bin, 30 bin ve 50 bin TL'ye arsa ile arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Ağrı ve Malatya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatlar 11 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi müjdesi! Temmuz 2024 ihaleleri tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kütahya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri Temmuz 2024 içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan son dakika Haziran fırsatı! 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den de muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Artvin, Konya ve Malatya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin muhammen bedelleri 4 bin TL'den başlıyor.

Kamu arazileri satışı Haberi

Kamu arazileri satışı

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, istisnai bir kaç yeri saymazsak belediyelerin arsa satış ihalelerindeki sonuçların tam bir hayal kırıklığı olduğunu savundu. Girişken, "Beklentilerin altında fiyatlara kamu arazileri satılıyor şu anda. Bunları biz boşu boşuna özelleştiriyoruz. Çünkü kamusal niteliğini kaybettiğimize değecek bir getiri sağlamıyor" dedi.


ORTADA ALICI YOK

Özgür Girişken, eskiden belediyelerin arsa ihalelerinin çok yüksek fiyatlara gittiğini, ancak şu anda ihalelere talebin az veya hiç olmadığını belirtti. "Belediyelerin ihalelerine çok fazla katılım oluyordu. Açılış fiyatı düşüktü ancak rekabetten dolayı fiyat çok yükseliyordu.  Şu anda alıcı yok ortalıkta, talep yok. Giren alıyor, bunun çok örneğini de gördük. Ya da hiç kimse girmiyor ikinci kez ihaleye çıkıyor. Durgunluktan belediyelerde çok fazla etkilendi" dedi.


TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Arsaların değerinde gitmediğini, Belediyeleri arsa satışlarının...