29 / 04 / 2024

Kamu bankaları sıfır konut faiz

Kamu bankaları sıfır konut faiz

Nisan ayı enflasyon oranları sonrasında konut kredisi faiz oranları düşüşe geçti. Kamu bankalarının enflasyon endeksli konut kredisi faizleri 8 puan düştü. 

Kamu bankalarından 0.79 konut kredisi hesaplama!

Kamu Bankaları sıfır konutlar için aylık %0.79 faizle konut kredi kullandırmaya devam ediyor. Aylık 0.79 faizli konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor.

Bankalardan sıfır faizli anında kredi imkanı! 

Yaşanan yüksek enflasyon ile vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyorlar. Buna göre vatandaşlar kredi kullanmak için bankaların vade ve faizlerini takip ediyorlar. Sıfır faizli kredi imkanı ve ödeme seçenekler neler? 

Başvuran 15 bin TL'yi alıp çıkacak. Sıfır faiz. Üzerine 1 kuruş bile ödemeyeceksiniz

Paraya ihtiyacı olan vatandaşları sevindirecek bir haber geldi. Bankalar tarafından sıfır faizle kredi verilecek. İşte detaylar...

Ay sonunda bitiyor, sakın kaçırmayın! Akbank sıfır faizle 20 bin TL kredi veriyor!

Bankalar,  müşterilerine ve yeni müşteri adaylarına cazip kampanyalar sunmaya devam ederken, en ilgi çekici kampanyalardan biri de Akbank’tan geldi. Peki bankanın sıfır faizli kredi kampanyasına kimler başvurabilir?

Akbank'tan sıfır faizle taksitli avans fırsatı!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Akbank'tan nakit sorunu yaşayanlara sürpriz geldi! Akbank'tan sıfır faizle taksitli avans alabileceksiniz!

Sıfır konutta faiz indiriminin tüm detayları!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı sonrasında kamu bankaları da kredi faiz oranlarında indirim yapıyor. Sıfır konutlar için kredi faiz oranları 1 milyon TL tutarı için yüzde 1.20'ye inecek. 

Hüseyin Dinçel: Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, kamu bankalarının faiz indirimi ile ilgili açıklamalar yaptı. Dinçel, "Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak" dedi.

Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Sıfır ve ikinci el evlerde konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları yükseldi. Peki sıfır ve ikinci el ev alımlarında kredi faiz oranları ne kadar oldu? İşte bankaların güncel konut kredisi faizleri...

12 ay geri ödemesiz konut kredisi sıfır konutta kaldırıldı!

Kamu bankaları tarafından ikinci el konutlar için verilen kredinin faizi yüzde 0,87'ye çıktı. Ayrıca 12 ay geri ödemesiz konut kredisi uygulaması sıfır konuttan kaldırıldı.

Sıfır konutta düşük faizli konut kredisi nasıl hesaplanır?

Kamu bankaları 4 yeni kredi paketini hayata geçirdi. Pakette en çok merak edilen konut kredisi faizleri oldu. Peki sıfır konutta düşük faizli konut kredisi nasıl hesaplanır? İşte konut kredisi hesaplama...

Sıfır konut alımlarına özel faiz indirimi!

Kamu bankaları sıfır konut alımlarına özel olarak konut kredisi faizlerini yüzde 0.79’a indirmişti. İndirimli faizleri sıfır konuta talebi artırdı mı?

Kamu bankalarından 0.79 konut kredisi hesaplama!

Kamu Bankaları sıfır konutlar için aylık %0.79 faizle konut kredi kullandırmaya devam ediyor. Aylık 0.79 faizli konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor.

Sıfır ve ikinci elde en uygun konut kredisi faizi ne oldu?

Bankaların kampanyalarının artması ile sıfır ve ikinci el konuta sunulan faiz oranları değişti. Sıfır ve ikinci el daireler için en uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

Kamu bankaları sıfır konut faiz Haberi

Kamu bankaları sıfır konut faiz

Merakla beklenen Nisan ayı enflasyon oranları belli oldu. TÜFE Nisan ayında gıda fiyatlarındaki artışa bağlı olarak piyasa beklentisinin üstünde artış gösterdi. Fakat TÜFE’de on iki aylık ortalamada düşüş gerçekleşti. 

Enflasyonda 2020 yılı Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0,85, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 3,16, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 10,94 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 12,66 artış gerçekleşti.

Değişimlere bağlı olarak kamu bankalarının enflasyon endeksli konut kredisi faiz oranları 8 puan düştü. Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank ilgili kredi ürünü dahilinde Mayıs ayında yüzde 1.10 faizle kredi kullandırmaya başladı.  

Enflasyon endeksli konut kredisi faizleri kullandırılmaya başlanan 2019 Haziran ayında yüzde1.75, Temmuz ayında yüzde 1.50, Ağustos ayında yüzde 1.57, Eylül ayında yüzde 1.44, Ekim...