20 / 05 / 2024

Kamu evleri kirası

Kamu evleri kirası

Maliye Bakanlığının ‘Milli Emlak Genel Tebliği,’ dün Resmi Gazete’de yayımlandı. MALİYE Bakanlığı’nın ‘Kamu Konutları Kanunu’ kapsamındaki kamu konutlarının aylık kira bedelleri yeniden belirlendi.

Evleri ağır hasarlı depremzedelere destek kanunu kabul edildi!

Ekonomide düzenlemeler içeren torba kanun teklifinin 11 maddesi kabul edildi. Teklife göre, faaliyette olan gayrimenkul yatırım ortaklıkları, Kamu İhale Kanunu'na tabi tutulmaması ve depremde evleri hasar gören afetzedelere destek sağlanması amaçlanıyor...

Kamu binalarının kirasıyla ilgili soru önergesi!

Kamunun bina kirası olarak ödediği aylık toplam tutar meclis gündemine taşındı. CHP'li Topal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Lojman kirası 2018 ne kadar?

Kamu Konutları Yönetmeliği kapsamındaki kamu konutlarının 2018 yılı aylık kira bedelleri belli oldu. Peki, lojman kirası 2018 ne kadar?

Vitor Pereira İstinye’deki ev kirasını kendisi karşılayacak!

Fenerbahçe’nin sahip olduğu Millenium Evleri yerine İstinye’de lüks bir konutta oturan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’ya bundan böyle kirasının karşılanmayacağı ve daireyi boşaltması gerektiği bildirdi.

Şanlıurfa Haliliye'deki 19 mahallede muhtar evleri hizmete açılıyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 19 mahallede yapımına başlanılan muhtar evleri birer birer hizmete açılıyor. Başkan Fevzi Demirkol tarafından ilçeye kazandırılan bu eserler, vatandaşların da kamu hizmetinden yararlanmalarında kolaylık sağlayacak.

Emlak Konut Mavişehir Evleri değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Emlak Konut Mavişehir Evleri değerleme raporunu yayınladı..

Kamu lojman yönetmeliği!

Kamu lojman evleri ile ilgili yönetmelik olan Kamu Konutları Yönetmeliği, 23 Eylül 1984 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte son değişiklik 5 Ağustos 2014 tarihinde yapıldı....

Kamu lojman kiraları 2015!

Lojman evleri, bir çalışma yerinde görevlilere, işçilere parasız ya da az bir kira karşılığında verilen evler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kamu lojman kiraları 2015 ne kadar?

Emlak Konut GYO Mavişehir Evleri değerlendirme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Mavişehir Evleri projelerine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Türkiye Kamu-Sen Karataş Evleri'nin tapuları verildi!

Türkiye Kamu-Sen üyelerine ait S.S. Kamu Sen Yapı Koop tarafından Karataş'ta yapılan evlerin tapuları dün Türkiye Kamu Sen Adan İl Temsilciliği Toplantı salonunda dağıtıldı.

Engin Altan Düzyatan-Neslihan Alkoçlar çiftinin evinin kirası 15 bin TL!

28 Ağustos Perşembe günü Çubuklu 29'da evlenecek olan Engin Altan Düzyatan-Neslihan Alkoçlar çifti, aylık kirası 15 bin lira olan Çubuklu Vadi Evleri'deki villalarında ilk misafirlerini ağırladı.

Emlak Konut Mavişehir Evleri'nin kesin kabulünü yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mavişehir Evleri'nin kesin kabulünü yayınladı.

1stanbul Evleri'nin kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de yer alan 1stanbul Evleri'nin kısmi geçici kabulü onaylandı...

Kamu evleri kirası Haberi

Kamu evleri kirası

Maliye Bakanlığının ‘Milli Emlak Genel Tebliği,’ dün Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, yurt içinde bulunan kerpiç, ahşap, bağdadi ve benzeri konutlarda aylık metrekare başına 1.49 lira, kalorifersiz konutlarda 2.32 lira, kaloriferli konutlarda 3.05 lira kira bedeli alınacak. Belirlenen kira bedellerine ek olarak, kaloriferci, kapıcı ya da her ikisinin de kurum ve kuruluşlarca karşılandığı konutlardan aylık metrekare başına 0.28 lira alınacak. Elektrik ve su bedellerinin tespitinde; kurum ve kuruluşlarca yapılan gerçek giderler dikkate...