25 / 07 / 2024

kamu külliyesi dulkadiroğlu

kamu külliyesi dulkadiroğlu

Kahramanmaraş Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Aksu TV ekranlarında yayınlanan Kentin Başkanları programına konuk olarak geride kalan bir yılı değerlendirdi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nden 8.6 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Dulkadiroğlu ilçesi, Yenişehir Mahallesi'nde yer alan 13 arsayı 8 milyon 619 bin 14 TL'ye satıyor...

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaatında son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaat sahasında ve kent meydanı alanında incelemeler yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kapanan iş yerleriyle ilgili kira önerisi!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, esnaftan kira alınmaması gerektiğini belirti. Kılıçdaroğlu, "İş yeri kapananların kiralarının kamu tarafından, Maliye ve Hazine Bakanlığı tarafından ödenmesini istedim" dedi...

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi’nde hayata geçireceği 624 konutun ihalesi yapıldı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Namık Kemal Mahallesi'nde gençlik merkezinin inşaatına başladı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yapım çalışmasını inceledi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'na 60 kişilik öğrenci yurdu!

Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, 60 kişilik ortaöğretim kız öğrenci yurdu inşa ettiriyor. Belediye Başkanı Necati Okay, yurdun 2018'in başında açılacağını ifade etti.

Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi'nde sona gelindi!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kamu Külliyesi projesinin bölgeye kattığı değerleri sıralayarak modern Dulkadiroğlu'nun bu projeyle ortaya çıktığının altını çizdi.

Dulkadiroğlu'nda konak restorasyonu sürüyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkarma çalışmaları kapmasında başlattığı konak restorasyonunu sürdürüyor.

Muhammed Keskin'den Mahmud Efendi Külliyesi açıklaması!

İstanbul Beykoz'da, İsmailağa cemaatine bağlı Marifet Derneği tarafından Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi adına yaptırılan Mahmud Efendi Külliyesi'ndeki binaların yıkımına yönelik tepkiler devam ediyor.

Kahramanmaraş'a kamu külliyesi yapılıyor!

Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kaymakamlık başta olmak üzere tüm kamu kurumlarını bir araya toplan ve Türkiye'de ilk olacak kamu külliyesi taahhüdünü yerine getiriyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi sit özelliği taşımıyor!

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulunun (İDDK) yürütmeyi durdurma kararının, bazı gazetelerde yer bulan iddiaların aksine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'yle doğrudan alakalı sayılabilecek bir boyut taşımadığını vurguladı.

kamu külliyesi dulkadiroğlu Haberi

kamu külliyesi dulkadiroğlu

Kahramanmaraş Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Aksu TV ekranlarında yayınlanan Kentin Başkanları programına konuk olarak geride kalan bir yılı değerlendirdi. Başkan Okay, bu bir yıllık sürede bölgenin alt yapı sorununu çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Aksu TV'de Erol Öner'in hazırlayıp sunduğu Kentin Başkanları Programına konuk oldu. Hizmet yılının bir yılık sürecini tamamlayan Başkan Okay, Dulkadiroğlu'na bu bir yılda kazandırdıkları hizmetleri anlattı. 


Geride kalan 1 yıllık süreçte özellikle alt yapı konusuna büyük önem verdiklerini aktaran Başkan Okay, ilçenin alt yapı sorunu çözüme kavuşturduklarını belirtti. Merkez mahalleler ve köyden mahalleye dönüşen alanlara eşit hizmet götürdüklerini dile getiren Başkan Okay, "Merkez mahallerimizde ne varsa köyden mahalleye dönüşen bölgelerimize de aynı hizmeti götürüyoruz. Seçim sürecinde önce vatandaşımızın ayağını...