06 / 05 / 2024

Kamu Kurumu Çalışanı Key Ödemeleri İtiraz Dilekçesi

Kamu Kurumu Çalışanı Key Ödemeleri İtiraz Dilekçesi

KEY ödemeleri kapsamında, key ödemesini hak ettiğini düşünen ancak bu ödemelerden yararlanamayanlar bir dilekçe ile bu duruma itiraz edebiliyor. İşte key ödemeleri itiraz dilekçesi örnekleri...

Kamu personel alımı 2023! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, aktifte birçok kamu kurumu işçi veya memur alımı gerçekleştirecek. Peki Eti Maden personel alımı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte kamu ilan Nisan 2024! 

TÜİK açıkladı! Ücretli çalışan sayısı 3 ay içinde 367 bin 305 kişi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan veriler kapsamında, Türkiye'deki ücretli çalışan sayısı eylül ayından bu zamana kadar 367 bin 305 kişi azaldığı açıklandı. Buna göre, üç ayda çalışan sayısındaki düşüş yüzde 2,4 olarak gerçekleşti.

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 10,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan istatistiklere göre ücretli çalışan sayısı inşaat sektöründe yüzde 10,2 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 2,1 artış gösterdi.

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde ücretli çalışan sayısı yüzde 2,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

İŞKUR açıkladı! İl Özel İdaresi 18 yaş üstü daimi kamu personeli alımı yapacak...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kamu personel alımlarını hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor. Yapılan açıklama kapsamında aktarılan son haberler şöyle; İl Özel İdaresi bünyesine 18 yaş üstü daimi kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

İnşaat sektöründe istihdam rekoru kırıldı, sektörde çalışan sayısı 1,7 milyon seviyesine ulaştı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre; Türkiye'de ağustos ayında "inşaat" alanında ücretli çalışan sayısı bir virgül yedi tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. İşte haberin ayrıntıları...

Ücretli çalışan sayısı Mayıs'ta yüzde 4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ücretli çalışan sayısı, Mayıs ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4 arttı.

Ücretli çalışan sayısı yıllık 3,7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu verileri kapsamında ücretli çalışan sayısı, nisanda 2022 yılının aynı ayına göre yüzde 3,7 arttı.

Kamu personeline deprem tazminatı ne zaman yatacak? Hangi çalışan kaç lira ödeme alacak? 

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde görevde bulunan kamu personelleri için tazminat ödenecek. Peki hangi çalışan kaç lira ödeme alacak? 

Milyonlarca çalışanın emekliliğini tehlikeye atan o detay ortaya çıktı! Hemen e-Devlet’ten kontrol edin!

Özel sektör çalışanlarının emekliliğini tehlikeye atacak çok önemli ayrıntı SGK’da ortaya çıktı. Milyonlarca çalışan sahte ya da şüpheli işyeri kodu tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Çalıştığınız kurumun böyle olması halinde Sosyal Güvenlik Kurumu’na ödenen prim günleriniz geçersiz sayılıyor.

Kamuda çalışan 700 bin işçi için sona gelindi! Bu çalışanları çok sevindirecek talepler tek tek açıklandı!

Kamu kesiminde çalışan yaklaşık 700 bin işçiyi ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, toplu iş sözleşmesiyle ilgili çalışmanın önümüzdeki hafta başında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na teslim edileceğini bildirirken, taleplerini de sıraladı.

Kamu çalışanı ve memurlar dikkat! 3600 ek gösterge ne zaman verilecek?

Milyonlarca kamu çalışanı ve emekliyi ilgilendiren 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmalarda sona doğru geliniyor. detaylar merak edilmeye başlandı. 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? İşte detaylar...

Binlerce çalışan bu haberi bekliyordu! Dev kadro için geri sayım başladı

Asgari ücrete ara zam, EYT, 3600 ek gösterge derken kamuda çalışan 600 bin sözleşmeli personelin beklediği haber bu ay sonu geliyor. Sözleşmeli kamu çalışanlarıyla ilgili düzenlemede sona gelindi. Yaklaşık 600 bin sözleşmeli çalışana kadro yolu göründü.

Kamu Kurumu Çalışanı Key Ödemeleri İtiraz Dilekçesi Haberi

Kamu Kurumu Çalışanı Key Ödemeleri İtiraz Dilekçesi

Key ödemeleri itiraz dilekçesi!

Key ödemeleri süreçlerinde KEY Ödemesi’ni hak ettiğini düşünenler ancak sorgulamalarda ve listelerde hiç bir şekilde ismini göremeyenler veya eksik hesaplandığını düşünenler aşağıda yer alan dilekçeler ile bu duruma itiraz edebiliyor. 


Key ödemeleri itiraz dilekçesi; Kamu Kurumu Çalışanı Key Ödemeleri İtiraz Dilekçesi ve Özel Kurum Çalışanı Key Ödemeleri İtiraz Dilekçesi olmak üzere 2 şekilde hazırlanabiliyor. Key ödemeleri itiraz dilekçesi örnekleri aşağıda sıralanıyor:



1. Kamu Kurumu Çalışanı Key Ödemeleri İtiraz Dilekçesi:


................ Kurumu’na (işyeriniz)

Veya Sosyal Güvenlik Kurumu’na



1987 ile 1995 yılları arasında adıma KEY ödentisi yapıldığı halde www.keyodemeleri.com isimli web sayfasında, Resmi Gazete listelerinde ve başvurduğum Ziraat Bankası şubelerinde adıma KEY ödemesi çıkmadı/eksik çıktı. Ekte sunduğum belgelerden de görüleceği üzere o yıllarda kamu kurumunda çalıştım ve sıra tahsisli lojmanda da oturmadım.


Bu nedenle...