01 / 05 / 2024

kamu lojmanları satılıyor mu

kamu lojmanları satılıyor mu

Kamuda 3 tasarruf hamlesi başlıyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu 'nun talimatıyla, lojmanlar satılacak. Makam aracına kriter gelecek. Kamu binalarında kiradan çıkılıp, şehir dışına yapılacak kampuslara taşınılacak

3 ilde 29 adet arsa, arazi ve lojman satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Kırklareli, İzmir ve Giresun'da yer alan arsa, arazi ve lojmanlar satılıyor. Peki 3 ildeki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman yapılacak? Arsa ve konutların fiyatları ne kadar? 

O ilde 29 adet konut, 2 arazi ve 1 arsa satılıyor! 24 ay taksit fırsatıyla!

Nevşehir'de Hazineye ait 29 adet kamu konutu, 1 adet 6 Katlı Betonarme Lojman Binası ve Arsası ve 2 adet arazi satılıyor. İşte fiyatları ve tüm ayrıntılar...

Muğla'da 51 kamu lojmanı 11.8 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı Menteşe Emlak Müdürlüğü tarafından 51 adet kamu lojmanı 11 milyon 825 bin TL'ye satılıyor.

Ukrayna Çernivtsi'deki kaplama fabrikası satılıyor!

Ukrayna Çernivtsi'de 80 dönüm arazide 10 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulan kaplama fabrikası satılıyor

Erzurum Kuşkay İş Merkezi 11.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Kuşkay İş Merkezi 11 milyon 535 bin 413 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Erzurum New City 11.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum Palandöken'de Karadayı İnşaat tarafından hayata geçirilmek istenen ancak ruhsat alınamayınca inşaatı kalan ve 1500 vatandaşın mağdur olduğu New City proje alanı icradan satılıyor. 

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Bank Asya'nın villası 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin liraya satılıyor. 

Poyrazköy'de devlet arazileri işgal edilip satılıyor!

İstanbul Poyrazköy'de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayağında yer alan Devlet arazileri yabancılar tarafından yıllardır kullanılıyormuş gibi gösterilip satılıyor. 

Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor!

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Emirgan Şerifler Yalısı'nın arsası satılıyor!

Boğaziçi’nin Avrupa Yakası’nda ayakta kalan en eski eser olma niteliğindeki Emirgab Şerifler Yalısı’nın 3 bin 250 metrekare alanlı harem kısmının arsası İzale-i Şuyu ile satılıyor.

kamu lojmanları satılıyor mu Haberi

kamu lojmanları satılıyor mu



Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla, lojmanlar satılacak. Makam aracına kriter gelecek. Kamu binalarında kiradan çıkılıp, şehir dışına yapılacak kampuslara taşınılacak


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanlığı'nda aldığı brifingde karşılaştığı kamu harcamaları sonrası tasarruf talimatı verdi. Kamu harcamalarının devlete maliyetinin azaltılması için 3 alanda öncelikli olarak tasarruf hamlesi için düğmeye basıldı. 


Yüksek bedel

Öncelik, şehir merkezinde kiralanan ve yüksek kira bedelleri ile kamuya önemli külfet getiren kamu binaları olacak. Bu binalar şehir dışına yapılacak dev kamu kampuslarına taşınacak. Bu adımın yanında bir diğer önemli adım da lojmanların satışı olacak. Ülke genelindeki tüm lojmanlar satılacak. Yalnızca doğu ve güneydoğuda bazı lojmanlar güvenlik gerekçesi ile kullanıma devam edecek. Yıllardır bekleyen kamu araçlarında da tasarruf adımı atılacak, tüm kurumlarda kamu aracı kullanımına sınırlama getirilecek, makam araçları için fiyat...