25 / 07 / 2024

Kamusal Uygulamalar Proje ve Bakım Dalı ödülü

Kamusal Uygulamalar Proje ve Bakım Dalı ödülü

Araştırma şirketleri tarafından en başarılı büyükşehir belediyeleri arasında gösterilen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kent Park projesiyle de, Plant Dergisi tarafından "Kamusal Uygulamalar Proje ve Bakım Dalı'nda ödüle layık görüldü.

Fon Yapı Mimarlık Ve Proje Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fon Yapı Mimarlık Ve Proje Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Yüksek tarafından kuruldu.

Paksoy Proje Yönetimi ve İnşaat Uygulamaları Limited Şirketi kuruldu!

Paksoy Proje Yönetimi ve İnşaat Uygulamaları Limited Şirketi Burak Paksoy tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Türkiye'de 30 yılda 211 tarihi proje hizmete girdi!

Kamu-Özel işbirliği(KÖİ) uygulamaları meyvesini verdi, dev projeler hizmete girdi. Enerjiden ulaştırmaya, turizmden sağlığa 30 yılda 211 tarihi proje KÖİ yoluyla hayata geçirildi. Projelerin toplam yatırım büyüklüğü, 52.2 milyar dolar.

Santim Proje Mimarlık Uygulamaları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santim Proje Mimarlık Uygulamaları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Halyna Kudrınskykh imzasıyla kuruldu.

Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje Yarışması sonuçlandı!

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen, “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması” sonuçlandı.

GYODER Gayrimenkulde Proje Geliştirme eğitimi 21 Ocak'ta!

GYODER Gayrimenkulde Proje Geliştirme ve Örneklerle En Etkin Kullanım (Best-Use) Uygulamaları eğitimi 21 Ocak'ta verilecek. Katılımcılar bu eğitimle sektör networklerini güçlendiriyor.

Mardin Kamusal Meydan proje ihalesi 29 Haziran'da!

Mardin Kamusal Meydanların Uygulama projelerinin yapımı ve Uygulama yapım işi 29 Haziran'da, 27 milyon 831 bin TL bedelle ihale ediliyor.

Manisa Kentpark'ta neler var?

Manisa Kentpark 170 dönümlük alan üzerinde inşa edildi. Plant Dergisi tarafından 'Kamusal Uygulamalar Proje ve Bakım Dalı'nda ödüle layık görülen park Manisa'nın sosyal alan ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Peki Manisa Kentpark'ta neler var?

Manisa Kentpark projesi ödül aldı!

Araştırma şirketleri tarafından en başarılı büyükşehir belediyeleri arasında gösterilen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kent Park projesiyle de, Plant Dergisi tarafından "Kamusal Uygulamalar Proje ve Bakım Dalı'nda ödüle layık görüldü.

Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı peyzaj mimarisinin en iyileri arasına girdi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı, Plant Dergisi’nin “peyzaj mimarisinin en iyileri” arasına girerek, kamusal uygulamalar dalında ödüle layık görüldü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne peyzaj mimarisi ödülü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı, Plant Dergisi’nin “peyzaj mimarisinin en iyileri” arasına girerek, kamusal uygulamalar dalında ödüle layık görüldü..

Tarihi Odunpazarı Bölgesi Turistik Gelişim Projesi, Proje Ödülü kazandı!

Türkiye Tarihi Kentler Birliği’nin düzenlediği, ‘Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Turistik Gelişim Projesi’, Proje Ödülü'nü kazandı.

Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri yapıldı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından desteklenen "Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri" Nevşehir'de yapıldı. Seminere Türkiye ve Almanya'dan akademisyenler, bürokratlar ve proje uygulayıcıları katıldı.

Kamusal Uygulamalar Proje ve Bakım Dalı ödülü Haberi

Kamusal Uygulamalar Proje ve Bakım Dalı ödülü

Dev projenin ödüllendirilmesinden mutluluk duyduklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hedeflerinin il genelinde de bu tür güzel projeleri hayata geçirmek olduğunu söyledi. 

" Igili bakanlık  temsilcilerinin,  bürokratlarının ve sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarından süs bitkiciliği dergisi Plant tarafından 4 ana başlıkta verilen ödüllerde, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt akademisyenlerin katıldığı JW Marriott Otel'de düzenlenen Plant Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Dergisi ödül töreninde, peyzaj mimarisinin en iyilerine ödülleri verildi. Peyzaj ve Mahallesi'nde hayata geçirilen 170 dönüm alan üzerindeki Kent Park projesi de, 'Kamusal Uygulamalar Proje ve Bakım Dalı'nda ödüle layık görüldü. Ödül törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni temsilen Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır ile Kent Estetiği Daire Başkanlığı Etüt ve Proje Müdürü Arzu Yetişen katıldı. Törende Proje...