08 / 05 / 2024

Kanada toronto The Kennedys

Kanada toronto The Kennedys

Akman Holding tarafından inşa edilen The Kennedys satışta. Proje fiyatlar lansmana özel 220 bin dolardan başlıyor.

Toronto'da konut satışları son 23 yılın en düşük seviyesine geriledi

Toronto'da konut satışları 23 senenin en az seviyesine kadar gerilerken ortalama konut fiyatı da yüzde 5,4 kadar düştüğü açıklandı. Buna göre, 2023 yılının başında Kanada’da konut rakamlarındaki yükseliş nedeni ile yabancılara satış yasaklanmıştı. İşte haberin detayları...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Akman Holding'ten Kanada'ya 130 milyon dolarlık 5 yıldızlı dev plaza kompleksi!

Kanada’daki şirketi SAMM Developments, The Kennedy Condominiums projesinin ardından, 2’nci büyük başarı öyküsü yazmaya hazırlanıyor.

Akman Holding'in yeni projesi Dixon 600’den Kanada’ya davet!

SAMM Development’ın Toronto’da başlattığı yeni projesinin hem adı hem ayrıntıları belli oldu. 20 katta kongre ve toplantı merkezi, condo (daire), ofis ve rezidanslardan oluşacak Dixon 600’ün Kanada satışları Kasım ayında başlayacak.

The Kennedys Condominiums Kanada teslim tarihi!

The Kennedys Condominiums Kanada teslim tarihi Ekim 2020 olarak belirtiliyor. The Kennedys Condominiums projesinde 1.320 daire, otel ve iş merkezi olacak...

Bu evin dışı 150 bin dolar, içi 1 milyon dolar!

Kanada Toronto'da yaşayan 96 yaşındaki terzinin, dışarıdan bakıldığında sıradan bir ev görüntüsü çizen dairesi, içeriye giren herkesi şaşırtıyor. Civarındaki evler 150 bin dolar ancak ederken, terzinin evini 1 milyon dolara satışa çıkarması merak konusu oldu.

The Kennedy Condominiums projesinin yüzde 80'i satıldı!

Türkiye kökenli SAMM Developments’ın Toronto’da hayata geçirdiği The Kennedy Condominiums projesi Türk müşterilerden büyük bir ilgi gördü. Türkiye’de satışa sunulan 100 dairenin yüzde 80’i satıldı.

Toronto'da 18 bin konut açığı var!

Kanada Toronto’da 600 milyon dolar yatırımla 1320 konutluk bir projeye başladıklarını söyleyen Akman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman, “Kanada Türkler için ‘B planı’ oldu." dedi.

The Kennedy Condominiums projesi Türkiye'de satışa çıktı!

Türkiye kökenli SAMM Developments’ın Toronto’da hayata geçirdiği ‘’The Kennedy Condominiums’’ projesinin Türkiye satışları resmen başladı. Projede daire fiyatları 250 bin ile 400 bin Kanada doları arasında değişiyor.

The Kennedys Kanada iletişim!

The Kennedys Kanada projesinin iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. The Kennedys projesinde 1.320 daire yer alıyor...

Kanada The Kennedys Toronto fiyat!

Kanada The Kennedys Toronto fiyat listesi lansmana özel 220 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Kanada The Kennedys satışta!

Akman Holding tarafından inşa edilen The Kennedys satışta. Proje fiyatlar lansmana özel 220 bin dolardan başlıyor.

Akman Holding The Kennedys projesi satışa çıkıyor!

Sanayicilikten inşaata, turizmden otomotive 17 farklı sektörde faaliyet gösteren Akman Holding tarafından Kanada’da kurulan SAMM Developments, Toronto’da 4 blok ve 1320 daireden oluşan The Kennedys adlı projesini başlattı.

Kanada toronto The Kennedys Haberi

Kanada toronto The Kennedys

Kanada Toronto’da inşa edilen The Kennedys bin 320 daireden meydana geliyor.  Proje 4 bloktan oluşuyor. 


Dairede fiyatlarının lansmana özel 220 bin dolardan başladığı Kanada The Kennedys satışta. 


Sanayicilikten inşaata, turizmden otomotive 17 farklı sektörde faaliyet gösteren Akman Holding imzası taşıyan projenin ilk etabı 3 günde satıldı.


Web: www.kennedycondos.com

Telefon: 0212 242 44 56

Nuran...