02 / 05 / 2024

Kanadada yeni kum fabrikası

Kanadada yeni kum fabrikası

Güney Kore'nin sekizinci büyük inşaat şirketi SK E&C'nin, Kanada'da yaklaşık 3 milyar dolar değerinde katranlı kum fabrikası inşası ihalesini kazandığı duyuruldu. Şirketin ana ofisinde basın toplantısı düzenlendi.

Batman çayı yatağındaki kum ocaklarına yeni yer tahsis edildi!

Yaz mevsiminde boğulma vakalarıyla gündeme gelen Batman Çayı yatağındaki kum ocaklarına yeni yer tahsis edildiğini belirten Vali Azmi Çelik: “Islah projesi dışındaki alanlarda kum ocakları kurulacak” dedi.

3. Havalimanı’nın kum ihtiyacını karşılamak için 2 yeni kum ocağı kurulacak!

3. Havalimanı inşaatı için orman arazisine kum ocakları kurulacağı ortaya çıktı. İstanbul’da 3. Havalimanı’nın kum ihtiyacının karşılanması için Eyüp’te tamamı orman arazisi olan 2 kum ocağı kurulacak.

Urla Kum Denizi projesi 6.5 milyon TL'ye mal olacak!

İzmir Urla’ya yeni bir dokunuş daha İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6.5 milyon liralık yenileme projesiyle el attığı Urla Kum Denizi sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

EGD'den Turizm'de Yeni Arayışlar paneli!

Turizmin yaygınlaşması, Anadolu'da son gelişmeler, güneş ve kum dışında sektörde yeni açılımların ele alınacağı Turizm'de Yeni Arayışlar panelinde, turizm sektörüne ilişkin yeni fikirlerin ortaya konulması amaçlanıyor.

İzmir'de yeni hedef 11 milyarlık liralık hizmet!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan: Şimdi yeni Stratejik Plan’ın bütçesi 11 milyar lira. Yine vatandaşın lehine hizmetler yapacağız. Hiç kuşkum yok; 2004-2014’ü başaran bu ekip, 2014-2019’u da çok rahat başarır, dedi.

Güzelköy'deki 3.25 hektarlık alan kum ocağı mı olacak?

HEVSEL Bahçeleri, Kent Ormanı ve stadyum derken şimdi de Yenişehir ilçesine bağlı Güzelköy' de 3.25 hektarlık alanın Kum ve Çakıl Ocağı' na dönüştürülmesi hedefleniyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Kanadada yeni kum fabrikası Haberi

Kanadada yeni kum fabrikası

Güney Kore'nin sekizinci büyük inşaat şirketi SK E&C'nin, Kanada'da yaklaşık 3 milyar dolar değerinde katranlı kum fabrikası inşası ihalesini kazandığı duyuruldu. Şirketin ana ofisinde düzenlenen basın toplantısında, SK E&C'nin projeyi Kanada'nın Fort Hills Energy L.R. Suncor, TECK ve Fransa'nın Total şirketiyle ortaklıkta gerçekleştirileceği belirtildi.Toplantıda yapılan açıklamada, projenin, yeni fabrikanın inşasıyla, hal hazırdaki 1,8 milyon varil katranlı kum üretimini, 2020 senesinde 3,4 milyon varile çıkarmanın hedeflendiği belirtildi. 


Türkiye'de...