04 / 05 / 2024

kanal istanbul bölgesi yatırım

kanal istanbul bölgesi yatırım

Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi/Sorumlu Değerleme Uzmanı Levent Caner Yüce Kanal İstanbul bölgesinde yatırım yapacaklara bazı uyarılarda bulundu.

Marmara Bölgesi ve İstanbul halkı için kritik dönem: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

Marmara Bölgesi doğal felakete hazırlıklı olmalı! İstanbulluları korkuya sürükleyen uyarı: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

Kanal İstanbul'un Trakya Bölgesi'nin ekosistemine etkileri TBMM'de!

Kanal İstanbul Projesi'nin Trakya Bölgesi'nin ekosistemine etkileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul Marmara'nın en stratejik projesi olacak!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nin Marmara Bölgesi’nin gelecek resminde yer alan en stratejik ve katma değerli projesi olan Kanal İstanbul Projesi'ne kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in mega projesi mi?

İlk olarak 1994’te gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Kanal İstanbul'u 1994 yerel seçimlerinde İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Necdet Özkan hazırladı, Bülent Ecevit de açıkladı. Bilim insanlarının Ecevit'i ikna etmesiyle proje rafa kaldırıldı.

Kanal İstanbul bölgesinde ranta geçit yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul’la ilgili sorulara cevap verdi. Kanal İstanbul’un ÇED sürecinde sona yaklaştıklarını söyleyen Kurum, bölgede arazi rantına müsaade etmeyeceklerini söyledi.

İstanbul Sabahattin Zaim İZU Teknoloji Geliştirme Bölgesi imar planı askıda!

Küçükçekmece ilçesi, İstanbul Sabahattin Zaim İZU Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli ölçekli plan askıya çıkarıldı...

Kanal İstanbul Bölgesi'nde 7 kez el değiştiren tapular var!

Türkiye Veri İşleme Üssü (TUVIUS), oluşturduğu 40 kişilik ekiple gayrimenkul hareketlerini izliyor. Kurucusu Ishak Kurtuluş Altun, "Gayrimenkul arzlarını, gelişmeleri anlık raporlayabiliyoruz. Büyük projeler hareketi etkiliyor. Kanal İstanbul Bölgesi'nde 7 kez el değiştiren tapu var" dedi.

Kanal İstanbul bölgesindeki arsa satışlarına ilişkin 7 sorun TBMM'de!

İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Kanal İstanbul Projesi'nin yapılacağı bölgedeki arsa satışlarını meclise taşıdı. Tanrıkulu sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Basın Ekspres aksı İstanbul’un en prestijli ofis bölgesi olacak!

İBB arafından hazırlanan İstanbul Stratejik Planı’nda Prestij Hizmet Alanı ve Merkezi İş Alanı olarak tanımlanan Basın Ekspres ve Güneşli’ de hayata geçen yatırımlar, bölgenin yakın gelecekte İstanbul’un en prestijli ofis bölgesi olacağına işaret ediyor.

İstanbul'un yeni yatırım bölgesi Tuzla!

Viaport Marina’nın açılmasıyla yıldızı iyice parlayan Tuzla, şimdilerde Sabiha Gökçen Havaalanı için yapılması planlanan ikinci pist projesinin ev sahipliğini üstlenecek. Tuzla, yepyeni bir ‘yaz-kış ikamet bölgesi’ olarak yatırımcıların yeni gözdesi oldu

Kanal İstanbul fiyatları çıldırttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

Ege Bölgesi, İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü ve CEO’su Fahrettin çiçek, Ege Bölgesi’nin İranlı turist açısından İstanbul’a alternatif olabileceğini belirtti.

Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul kadar önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

kanal istanbul bölgesi yatırım Haberi

kanal istanbul bölgesi yatırım

Kanal İstanbul ve üçüncü havalimanı Arnavutköy, Küçükçekmece ve Başakşehir’de gayrimenkul piyasasına da olumlu yönde etki gösterdi. Kanal İstanbul’un açıklanan güzergahı üzerinde gayrimenkulü olanlar şimdi nasıl bir yol izleyeceklerini merak ediyor. Uzmanlar da gayrimenkulü olan ya da bölgede yatırım yapmak isteyenleri spekülasyonlara ve fırsatçılara karşı da uyarıyor. 

Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi/Sorumlu Değerleme Uzmanı Levent Caner Yüce, bölgede yatırım yapacaklara bazı tavsiyelerde bulundu. Zarar etmemek için araştırmaların iyi yapılması gerektiğine vurgu yapan Yüce, doğru zamanı beklemenin önemine de değindi.

Kanal İstanbul ve Üçüncü Havalimanı bölgelerine yönelik bir analiz yaptıklarını söyleyen Levent Caner Yüce, “Arnavutköy, Başakşehir, Küçükçekmece gibi ilçelerde müşteri talebinin ve satış hızının arttığını, ancak bunun yanında spekülasyona açık bir pazar haline geldiğini de görmekteyiz.” dedi. Bu tipteki...