05 / 05 / 2024

Kanal İstanbul Nuhoğlu

Kanal İstanbul Nuhoğlu

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Ekrem İmamoğlu: Kentimiz için deprem ve Kanal İstanbul önemli tehdit!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim zaferinin 1’nci yılında toplantı düzenledi. İmamoğlu, İstanbul için en önemli 3 tehditi; “deprem”, “mülteci meselesi” ve “Kanal İstanbul” dedi ve, "İzin veremeyiz, vermeyeceğiz” dedi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesi açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ihalesine ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, İstanbul’da depremin ana mesele olduğunu vurguladı ve öncelikli sorunun deprem olduğunu dile getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Bir ihale yapıldı. Biz bu ihalenin de hele hele bu süreçte doğru olmadığını, böyle bir fırsatçılığın Türkiye'nin çıkarlarıyla da bağdaşmadığını ifade ettik." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili olarak, "Kanal İstanbul hayalinden vazgeçmeleri lazım. Oraya vereceğiniz 80-90 milyar lirayı getirin başka bir yerde harcayın" dedi.

Canan Kaftancıoğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesine tepki! 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul için dün yapılan ilk ihaleye ilişkin, "İstanbul’un İstanbulluların Kanal İstanbul’a değil, Sahra Hastanelerine, evde kalabilecek ekonomik koşullarının oluşturulmasına ihtiyacı var" dedi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesine tepki!

Kanal İstanbul için bugün gerçekleştirilen iheleye Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi. İmamoğlu, "Kaynaklarımızı hala Kanal İstanbul gibi projelere harcamak yerine, halkımız için neden harcamıyoruz?" dedi...

Kanal İstanbul'un maliyeti ve güzergahı mecliste!

Kanal İstanbul projesinin tahmini maliyetine, rezerv yapı alanı içerisinde yapılacak kamulaştırmalara ve el değiştiren araziler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Nuhoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal İstanbul yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, Kanal İstanbul'u bir kentsel dönüşüm projesi olarak değerlendirmediğini söyledi...

Kanal İstanbul Nuhoğlu Haberi

Kanal İstanbul Nuhoğlu

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Nuhoğlu, “Bu durum İstanbul’un kaldıramayacağı yeni bir yük oluşturur. İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanetin bu olacağı kanaatindeyim” dedi.
 


İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Kanal İstanbul projesi hakkında konuştu.

Nuhoğlu’nun gündeminde İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 17 Ocak tarihinde 30 gün süreyle askıya çıkarılan; İstanbul’un Başakşehir ve Arnavutköy ilçelerinde 15 mahallenin dahil edildiği Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 1. 2. ve 3. Etap Planlama Sahasına yönelik hazırlanan İmar Uygulama Planı vardı.

3194 Sayılı İmar Kanunu hükümlerince 30 süreyle askıda kalması gereken imar uygulaması planının 16 Şubat tarihinde askıdan ineceğini ve süresi içinde gerçekleştirilen itirazların değerlendirildiğini hatırlatan Nuhoğlu, "Ben de İstanbul Milletvekili, İnşaat Mühendisi...