06 / 05 / 2024

Kanal İstanbulla kazanan Bülent Ersoy

Kanal İstanbulla kazanan Bülent Ersoy

Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği Başkanı Halil Tamer Öztoygar, “Güneydoğu’da satılan iş makineleri arasında Kuzey Irak’a götürülenler oluyor.

Kanal İstanbul'la değerlenen bölgeler!

Artık kesinlik kazanan Kanal İstanbul ile birlikte bu bölgeler gelişerek, yerleşim ve ulaşım anlamında İstanbul’a büyük ve olumlu bir katkı sağlayacak. Proje ile yepyeni kentleşme alanları oluşacak...

Kanal İstanbul güzergahı 2014!

Kanal İstanbul güzergahı 2014 yılında nasıl netleşti? Kanal İstanbul nerede yapılacak? Kanal İstanbul güzergahı belli oldu mu? Kanal İstanbul güzergahı hangi ilçelerden geçecek? Kanal İstanbul güzergahı hangi mahallelerden geçiyor? İşte cevaplar...

Kanal İstanbul resmi güzergah koordinatları!

Kanal İstanbul nerede? Kanal İstanbul güzergahı belli oldu mu? Kanal İstanbul güzergahı koordinatları neler? Kanal İstanbul nerede başlayıp nerede bitecek? Kanal İstanbul projesinin koordinatları neler? İşte Kanal İstanbul resmi güzergah koordinatları...

Kanal İstanbul projesinin resmi güzergahı!

Kanal İstanbul nerede yapılacak? Kanal İstanbul güzergahında hangi ilçeler var? Kanal İstanbul hangi mahalle ve köylerden geçecek? Kanal İstanbul projesinin koordinatları nedir? Kanal İstanbul projesi için vazgeçilen güzergah hangisi? İşte detaylar…

Yücel Çelikbilek, Kanal Riva'yı anlattı; Rotterdam projelerini inceledi!

Riva Deresi’nde doğayı koruyan, turizm ve ekonomiyi canlandıran bir kanal kurulmasını kapsayan “Riva Vadisi Çevre Koruma ve Bölgesel Kalkınma Projesi”nin maketi ve sunumu ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

Kanal İstanbul'da yıl sonuna kadar kazma vurulacak!

Türkiye, dünyayı kıskandıran milyar dolarlık projeleri tam gaz hayata geçiriyor. Dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına girmeyi hedefleyen Türkiye'de 15 milyar dolarlık Kanal İstanbul'da yıl sonuna kadar kazma vurulması bekleniyor.

İZSU Genel Müdürlüğü, 23 yeni kombine kanal temizleme aracı satın aldı!

İZSU Genel Müdürlüğü, 25.5 milyon liralık yatırımla 23 yeni kombine kanal temizleme aracı satın aldı. Hem ekonomik ve hızlı, hem de çevreci olan yeni araçlarla 1 saat süren temizlik çalışması, 15 dakikaya inecek.

NiColl çevre dostu drenaj kanalı satışına başladı!

Temizlik, sıcak ve soğuk su, yağmur suyu boşaltma, endüstri ve kamusal kanalizasyon alanında faaliyet gösteren Fransız şirketi Nicoll, Türkiye'deki yetkili distribütörü Korur İnşaat Malzemeleri aracılığı ile çevre dostu drenaj kanalının satışına başladı..

Kanal İstanbul'un güzergahı kesinleşti!

İstanbul'un çılgın projesi Kanal İstanbul'un yeri kesinleşti. Proje, Küçükçekmece Gölü'nden başlayıp Sazlıdere aksından Karadeniz'e bağlanacak. Yeni şehirde yaklaşık 410 bin kişiye de iş imkanı yaratılacak.

Kanal Riva, Hollanda'da görücüye çıkıyor!

Beykoz’u turizm cenneti yapacak Kanal Riva projesi dünya mimarlık çevrelerinin yakından takip ettiği Rotterdam Uluslararası Mimarlık Bienali'nde görücüye çıkıyor. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de orada olacak. İşte Kanal Riva'dan son kareler...

Nicoll, çevre dostu drenaj kanalının satışına başladı!

Avrupa’daki ilk kamusal bina ve çalışmalar için sentez ürünleri üreten Fransız devi Nicoll, tek yetkili distribütörü olan Korur İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. aracılığı ile çevre dostu drenaj kanalının satışına başladı.

Kanal İstanbul’un güzergahı yüzde 95 netleşti!

Yaklaşık 3 yıldır Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen fizibilite çalışmalarında sona yaklaşıldı. Kanal İstanbul’un güzergahı %95 netleşti. Kanal İstanbul Güzergahını Planını Bakanlığa bağlı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü hazırladı.

Vitra yeni duş kanalı V-Flow'u tanıttı!

VitrA'nın yeni V-Flow duş kanalı, duş alanında kesintisiz, estetik ve modern görünüm sağlayarak banyonun şıklığını tamamlıyor. Neredeyse "görünmez olan" V-Flow duş kanalıyla suyun süzülüp gidişi bile farklı...

Kanal İstanbulla kazanan Bülent Ersoy Haberi

Kanal İstanbulla kazanan Bülent Ersoy

Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği Başkanı Halil Tamer Öztoygar, “Güneydoğu’da satılan iş makineleri arasında Kuzey Irak’a götürülenler oluyor. Bu yüzden sigorta yapma sorunu çıkıyor. Ancak kredi açılmaması söz konusu değil” dedi. Türkiye’de ortalama fiyatı 130 bin dolar olan ekskavatörün aylık kirasının 10 bin liradan başladığına dikkat çeken Öztoygar, “Aynı makinenin kirası Erbil ve Kerkük’te 10 bin dolara dönüşüyor” diye konuştu.




‘KANAL İSTANBUL HESABI DEĞİŞTİRİR’

Türkiye’de 2014’te 11 bin 500 iş makinesi satıldığını söyleyen Öztoygar, “Kanal İstanbul inşaatına başlanırsa bin 500 ile 2 bin arasında makineyle start alacak. Bu da pazardaki bütün hesapları değiştirir” dedi. Öztoygar, “Devlet Malzeme Ofisi, 2013’te 630 adet almıştı. Bu yıl bin 300 olacağı öngörülüyor” ifadesini kullandı.



‘BÜLENT ERSOY ŞEHIR EFSANESI DEĞIL’

Bülent Ersoy’un yatırımlarını iş makinelerine yaptığı ve...