05 / 05 / 2024

kanalizasyon kolektör hattı döşeme çalışmaları

kanalizasyon kolektör hattı döşeme çalışmaları

Altyapısında yaşanan problemleri ortadan kaldırmak için bu yıl birçok noktada bir birinden önemli çalışmalara imza atacak olan Adıyaman Belediyesi, 2. çevreyolunda kanalizasyon kolektör hattı döşeme çalışmasına başladı.

Milyonlarca kişinin hayatına etki eden dev şirket iflasın eşiğinde

15 milyon kişiye hizmet veren ancak son yıllarda 14 milyar sterlinlik borç biriktiren Thames Water iflas etmek üzere. Su ve kanalizasyon sektöründe hizmet veren şirketin CEO'su da istifasını sundu.

Türkiye Fırat’ın doğusuna sahra hastaneleri kurdu!

Türkiye, Suriye’de Fırat’ın doğusunda terör örgütü PYD/YPG’nin hâkim olduğu sınır hattında sahra hastaneleri kurmaya başladı.

Alo 181 en çok kentsel dönüşüm için arandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Alo 181 hattına çağrı yağdı. 2018’de 877 bin 264 vatandaşın aradığı çağrı hattın numarası en çok kentsel dönüşüm için arandı.

Küçükçekmece 1/5000 ve 1/1000 nazım ve uygulama imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Ayamama Deresi Kaynarca Kolu Atıksu Kolektör İşletme Bandına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

TOKİ'nin inşa ettiği kulekollar Mehmetçik'e zırh oldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Gaziantep-Kilis sınır hattında inşa ettiği 22 kulekol, terör örgütlerinin saldırılarına geçit vermiyor.

Küçükçekmece imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Küçükçekmece İlçesi, Ayamama Deresi Kaynarca Kolu İSKİ Atıksu Kolektör İşletme Bandının revize edilmesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hattına hızlı tren projesi ihaleye çıkacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, Malatya-Elazığ ve Elazığ-Diyarbakır hızlı tren projesini bu yıl içerisinde ihaleye çıkaracaklarını dile getirdi.

Yüksekova yeni projelerle değişiyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin, başlatılan yol, kanalizasyon, konut, elektrik hattı ve dere ıslahı projeleriyle modern görünüme kavuşması hedefleniyor. Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Yüksekova'da birçok projenin hayata geçirilmeye başlandığını söyledi.

Altınordu'ya Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinin kanalizasyon yükünü yarıya indirecek ana kolektör hattı çalışmalarına başladı.

Altınordu'da alt yapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinin kanalizasyon yükünü yarıya indirecek ana kolektör hattı çalışmalarına başladı.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Korkuteli'nin altyapısına 52 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Korkuteli’nin alt yapısına 3 yılda 52 milyon 103 bin TL yatırım yaptı. Mahallelerin yıllardır süren içme suyu sorunlarını bir bir çözen ASAT, arıtma ve kanalizasyon yatırımları ile ilçenin geleceğini de koruyor.

Ordu'ya 90 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında 19 ilçenin tamamına yapılacak içme suyu ve altyapı kanalizasyon yatırımlarının planlamasını hazırladı. OSKİ, 2017’de Ordu’ya 90 milyonluk yatırım yapacak.

kanalizasyon kolektör hattı döşeme çalışmaları Haberi

kanalizasyon kolektör hattı döşeme çalışmaları

Adıyaman’da 30 yıldır el atılmayan ve bundan dolayı çökme noktasına gelen altyapı için milyon TL değerinde projeler hazırlayan Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM), bu yaz için hazırladığı projeleri bir bir hayata geçirmeye başladı.


Malatya yolunda bulunan kerge heykelinden, TOKİ yoluna kadar olan 5 kilometrelik çevreyolunun kuzey şeridinde 600’lük kanalizasyon kolektör hattı döşemesine başlandığını söyleyen ASKİM yetkilileri, yapılan bu çalışmalar neticesinde şehrin büyük bir bölümünde yaşanan su baskını olaylarının ortadan kalkacağını dile getirerek, “2. çevreyolunda yani Malatya yolu üzerinde bulunan kerge heykelinden Abdulmusa Caddesi yani TOKİ yoluna kadar sağlıklı bir altyapı yok. Olanda yetersiz. İşlevselliğini yitiren bu bölgede Avrupa Birliğinden aldığımız hibe ile yağmur suyu hattını yenilemek çalışmalarına başladık. Yağmursuyu hattı yenilenince, kullanmış olduğumuz mevcut yağmur suyu hattını...