24 / 05 / 2024

kanalizasyon sorunu aydın

kanalizasyon sorunu aydın

Didim Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Atasoy, Didim'e bağlı olan Akbük körfezinde yer alan mahallelere bağlı sahillerdeki yazlık konutların kanalizasyon alt yapı sorununun olduğunu ifade etti.

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Aydın Çine'de mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile Aydın Çine'de yaşanan mülkiyet sorunu çözüme kavuştu..

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesinde fiyatlandırma sorunu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Aydın-Denizli Otoyolu ihalesinin ertelenmesine ilişkin açıklama yaptı. Dağ, ihalenin 16 Ekim'e ertelenmesini hatırlattı.

Aydın'da boş parsel yok!

Aydın Efeler Belediyesi tarafından “Deprem, Zemin Problemleri, Zemin İyileştirme Yöntemleri” konulu panel gerçekleşti. Toplamda deprem gerçekleri ve Aydın'ın yapı sorunu konuşuldu.

Mersin Toroslar ve Portakal'daki kanalizasyon sorunu çözülüyor!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar İlçesi Portakal Mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmek için kolları sıvadı.

Aydın Kızılcabölük'ün imar sorunu gençleri mağdur etti!

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılcabölük Mahallesi’nde ortaya çıkan imar sorunu gençleri mağdur etti. Evi olmayana kız verilmeyen mahallede, evlerine tapu alamayan gençler evlenemiyor.

Aydın'da yol sorunu çözülüyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti döneminde Aydın'da yapılan karayolu yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

Aydın'da imar kat sayısı sorunu çözüm bekliyor!

Aydın’ın Efeler ilçesi Kemer Mahallesi sakinleri, imar kat sayısı nedeniyle mahallelerinin gelişip yenilenememesinden şikayetçi.Kemer Mahalle Muhtarı Şerafettin Yiğitöz, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Muş Yeşilova'nın kanalizasyon sorunu çözülüyor!

Muş’un Yeşilova beldesinin yıllardır süren kanalizasyon sorunu çözüme kavuşuyor. 3 milyon TL’lik bir finansmana sahip projenin yüzde 50’sinin AB’den hibe destekli olduğu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Aydın Bozdoğan'da 4 su kaynağı 3 yıl kiraya verilecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından Aydın'ın Madran Dağı Etekleri'nde bulunan 4 su kaynağı 11 milyon 736 bin 690,05 TL'ye 3 yıl kiraya verilecek.

Aydın Yenipazar'ın alt yapısı yenileniyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Yenipazar’ın alt yapısını yeniliyor.ASKİ ekipleri, Yenipazar’da alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Özlem Çerçioğlu: Aydın ve Didim'de hızlı yapılaşma sorunu var!

Aydın'ın gözde turistik merkezleri olan Kuşadası ve Didim'de yaşanan alt yapı sorunlarına değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hızlı yapılaşma sorunu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Muğla ve Aydın'daki bir çok köyde su sorunu yaşanıyor!

Muğla ile Aydın'da vatandaşlar içme suyuna hasret kaldı. Bir çok köyde içme suyunun yanı sıra kullanma suyu da yok. Bazı yerlerde ise her türlü pisliğin bulunduğu kanallardan su alan vatandaşlar, bu suyu kaynatarak içiyor

kanalizasyon sorunu aydın Haberi

kanalizasyon sorunu aydın

Aydın'ın Didim ilçesindeki Akbük Körfezinde yer alan üç mahallenin kanalizasyon sorunu yaşadığı ve acil çözüm beklediği belirtildi. Didim Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Atasoy, Didim'e bağlı Akbük körfezinde yer alan Fevzipaşa, Denizköy, ve Akbük mahalleleri ile bu mahallelere bağlı sahillerdeki yazlık konutların kanalizasyon alt yapı sorununun olduğunu ifade ederek, fosseptik çukurların zaman zaman taştığı ve mevcut arıtmaların da yetersiz olduğunu söyledi. 


Yazın bölgede nüfus artışının yaşandığı, sorunun çözümü için ilgililere durumun iletildiğini ve acilen çözüme kavuşması gerektiğini belirten Atasoy, vidanjör sayısının artırılarak bölgedeki fazla atık suların tamamlanmış olan Didim Arıtma Tesislerine taşınmasının ön görüldüğü ancak ulaşımdaki fiyatlandırmaların netleştirilemediğini ifade etti. 


Akbük Körfezinin kanalizasyon altyapı proje çalışmaların sürdüğü, ancak körfezde yeni bir arıtma tesisi yapılacağı ya da Didim arıtma tesisine pompalanacağı yönünde henüz...