19 / 05 / 2024

Kanberoğlu Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kanberoğlu Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kanberoğlu Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Taşdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Akşemseddin Mahallesi 'nde kuruldu.

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL bedel ile Murat Can Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Yeşiloğlu Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşiloğlu Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özcan tarafından kuruldu.

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Atölye Akc Proje Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Akc Proje Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kasaroğlu, Okan Akıncı tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Timuroğulları Metal İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları Metal İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Akıncı tarafından kuruldu.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Akdemir tarafından kuruldu.

Kanberoğlu Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kanberoğlu Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kanberoğlu Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Taşdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Akşemseddin Mahallesi'nde kuruldu. 


Kanberoğlu Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...