05 / 05 / 2024

kandilli içkale konakları

kandilli içkale konakları

İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'a bağlı Kandilli'de yükselen İçkale Kandilli Konakları toplam 19 adet villadan meydana geliyor. İçkale Kandilli Konakları 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

İçkale Kandilli Konakları nerede? Havadan videosu!

İçkale Kandilli Konakları www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villalar! Boğaziçi Simas Konakları nerede?

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villaların satış süreci devam ediyor. Peki Boğaziçi Simas Konakları nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Boğaziçi Simas Konakları detayları...

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

TOKİ Erzurum Aşkale Kandilli başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Aşkale Kandilli projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

Sivas'ta metruk konaklar restore ediliyor!

Sivas'ta tarihi özelliği bulunan konaklar kültür ve turizme yeniden kazandırılması için restore ediliyor.

Diyarbakır İçkale'de restorasyon çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan  bin 300 yıllık tarihi İçkale’de 2’inci etapta restorasyon çalışmalarına başladı.

Ankara İçkale'de 234 konut restore edilecek! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "İçkale 1. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi”nde çalışmalar tamamlanmak üzere. 2.etap için ihale yapılacak projede 234 konut restore edilecek. 

Soner Yalçın'ın kaçak villasına bakanlık el koydu!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Oda TV’nin sahibi ve Sözcü Gazetesi’nin yazarı Soner Yalçın’ın Levent’te yeniden inşa ettiği kale gibi villasında incelemeler yaptı.

Şanlıurfa Kale Eteği'nde kamulaştırma başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 'ilk önceliğim' dediği Kale Eteğindeki evlerin kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

3S Kale Topkapı 2019'da satışta!

Avcılar’da hayata geçirdiği ‘Firuze Konakları’ projesini tamamlayan 3S Kale Gayrimenkul, Topkapı projesini 2019'da satışa çıkarıyor.

Nef Kandilli'nin özel davetinde seçkin isimler bir araya geldi!

Özlem Avcıoğlu, Nef "Luxury Living"in lüks konut segmentinde yeni bir bakış açısı ile dikkat çeken yeni projesi ‘’Nef Kandilli’’ için özel bir davet düzenledi...

Validebağ Konakları nerede?

Satışların devam ettiği Validebağ Konakları'nda 1+0'dan ile 6+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Proje Üsküdar'da inşa ediliyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor...

Derin Mermerci Nef Kandilli için özel davet düzenledi!

Lüks konut segmentine yeni bir bakış açısı getiren Nef’in “Luxury Living” konsepti ile hayata geçirdiği Nef Kandilli projesi için lansman öncesi özel bir davet düzenlendi.

kandilli içkale konakları Haberi

kandilli içkale konakları


İçkale Kandilli Konakları'nın havadan videosu için...