04 / 05 / 2024

Kandıra da yeni projeler

Kandıra da yeni projeler

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, köylere yaptığı ziyarette vatandaşlara köylerde yeni düzenlemeler yapacaklarının müjdesini verdi.

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Kocaeli Kandıra ilçesinin Akdurak Mahallesi’nde hayata geçirilen yeni hizmet binasında katların yükseldiği gözle görünür hale geldi.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına devam ediyor.

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Kocaeli Kandıra'da 2 bin 150 kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan İmar Barışı düzenlemesinde başvurular yıl sonunda sona eriyor. Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde imar barışına 2 bin 150 kişinin başvuru yaptığı açıklandı.

Kandıra da yeni projeler Haberi

Kandıra da yeni projeler

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, köylere yaptığı ziyarette vatandaşlara köylerde yeni düzenlemeler yapacaklarının müjdesini verdi


Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve teknik ekibi köylerdeki vatandaşlar için  ürettikleri yeni projeleri uygulamaya koymak için adım attı. Karlı mahallesi ve çevre panlarda yaptığı incelemelerde hem eksik noktaların tespitini yapan Başkan Köken, muhtarla yaptığı görüşmede park ve bahçe alanları yapacaklarını ifade etti.

GENİŞ ALANLAR YAPACAĞIZ

Başkan Köken,  incelemelerine Karlı Mahallesi’nden başlayıp Çorallar ve  Şevkli panlarıyla  devam etti. İncelemeler boyunca köy meydanlarında oluşturulacak alanlara  dikkat çeken Başkan Köken, “Günümüzde yaşatmaya çalıştığımız geleneklerimize, mahallelerimizde oluşturacağımız alanların katkısı olacak. Bayramlarda herkesin toplanacağı sohbet edeceği bayramlaşacağı büyük geniş alanlar yapacağız. Bir milletin en olmazsa olmazı kültürel değerleridir. Bizler değerlerimize sahip çıkmalı ve gelecek nesillere bunu aktarmalıyız” diyerek çalışmalara verdikleri önemi...