06 / 05 / 2024

Kandıra Döngelli köyü

Kandıra Döngelli köyü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerce Kandıra Döngelli Köyü yolları asfaltlandı. Yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında 7 bin 160 ton asfalt kullanıldı.

Konut satışları aylık yüzde 12,2 arttı: Yüksek fiyatlara rağmen satışlar neden artıyor?

Konut satışları Mart'ta yıllık yüzde 0,1 düşerken aylık yüzde 12,2 yükseldi. Peki yüksek fiyatlara rağmen satışlar neden artıyor?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne personel alımı: Hangi kadrolar ve şartlar geçerli?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, yeni personel alımı için başvuruları kabul edeceğini duyurdu. İlana göre başvuruda bulunacak adayların, en az lise mezunu olmalarının yanı sıra, 60 KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir. İşte bu özel iş ilanının detayları haberin devamında...

Avrupa Merkez Bankası'ndan büyük yenilik! Görenler hayrete düşecek! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Avrupa Merkez Bankası yetkilileri 2025 yılında euro ile ilgili yeni bir yeniliğe imza atacaklarını açıkladı. Görenler hayrete düşecek.  Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! Altında deprem! 8 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altın fiyatları düşüşe geçerken yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını araştırıyor. Kıyıda köşede altını olanlar dikkat. İşte son dakika altın fiyatları 8 Ağustos 2022...

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi mecliste!

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

Süleymanpaşa'daki sıra dükkanlar yıkılıyor!

Süleymanpaşa Belediyesi, kent estetiğine zarar veren ve halk için tehlikeye neden olan bir sorunu daha çözüyor. Hükümet Caddesi üzerinde bulunan ve yıllar boyunca mezbelelik halde bulunan dükkânları yıkıyor.

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kandıra'daki hayalet evin yıkılması bekleniyor!

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun zemin katını tamamladı.

Kandıra Döngelli köyü Haberi

Kandıra Döngelli köyü


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerce Kandıra Döngelli Köyü yolları asfaltlandı. Yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında 7 bin 160 ton asfalt kullanıldı.


KÖYLER BİRBİRİNE BAĞLANDI


Kandıra Döngelli Köyü ile Yusufca kavşağı arasında 2 bin 600 metre ile Kütükçüler Yusufça kavşağı arasında 3000 metrelik kısım asfaltlanarak köyler ve bölge birbirine bağlanıyor. Asfaltlama çalışmaları kapsamında 7 bin 160 ton asfalt kullanıldı.



Kocaeli Büyükşehir...