08 / 05 / 2024

Kandıra imar planı

Kandıra imar planı

Kandıra sahilleri üç kat değerlenecek. Kocaeli Kandıra'nın sahil bölgeleri Kefken, Kerpe, Cebeci ve Bağtrganlı'nın 1/5000'lik imar planları onaylandıktan sonra bölgede arsalar 3 katı değer kazanacak.

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Tuzla imar planı tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Sultanbeyli Samandıra ile Kurtköy Kavşağı Arası TEM Kuzey Güney Yan Yolları Projesi ile Tuzla Kurtköy Kavşağı ile Şekerpınar Kavşağı Arası TEM Kuzey Güney Yan Yolları Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Sancaktepe Samandıra imar planı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi, 7405 ada 4, 5, 6 ve 7 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Sancaktepe Samandıra Mahallesi imar planı askıda!

Sancaktepe Samandıra Mahallesi, 7117 ada, 7 parselin bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıktı...

Kocaeli Kandıra'da 2 bin 150 kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan İmar Barışı düzenlemesinde başvurular yıl sonunda sona eriyor. Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde imar barışına 2 bin 150 kişinin başvuru yaptığı açıklandı.

Sancaktepe'deki hazine arazisinin imar planı değişti!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesi Samandıra bölgesinde bulunan  Jandarma’ya tahsisli hazine arazisinin imar planı değiştirildi. Araziye cami, park ve zemin altı otopark yapılacağı iddia edildi.

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

Esenyurt Kıraç Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Esenyurt İlçesi'ne bağlı Kıraç Mahallesi, 585 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı..

Sancaktepe Samandıra imar planı tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi, 7371 ada, 1 parsel ile bitişiğindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Esenyurt Kıraç 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Esenyurt ilçesi, Kıraç Mahallesi 185 ada 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı. 

Esenyurt Kıraç Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Esenyurt İlçesi, Kıraç Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin imar planı tadilatını askıya çıkardı..

Sancaktepe Samandıra Belediye Hizmet Alanı imar planı askıda!

İstanbul Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi, 6770 ada, 2 parselin bir kısmı ile bahse konu parselin kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin Belediye Hizmet Alanı amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Sancaktepe Samandıra özel eğitim alanı imar planı askıda!

İstanbul Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi'nde Özel Eğitim Alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Kandıra imar planı Haberi

Kandıra imar planı

Kandıra'nın sahil bölgeleri Kefken, Kerpe, Cebeci ve Bağtrganlı'nın 1/5000'lik imar planları onaylandıktan sonra bölgede arsalar 3 katı değer kazanacak.  3 kat değerlenecek Büyükşehir Belediyesi'nin ocak ayı meclis toplantısında Kandıra'nın sahil bölgeleri Cebeci, Kefken, Kerpe ve Bağırganlı'nın 1/5000'lik imar plan uygulamaları görüşülecek. 1/5000'lik planlar onaylandıktan sonra bölgede arsaların değeri 3 kat artacak Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı 15 Ocak Perşembe günü Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcığlu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. Toplantıda 126 gündem maddesi görüşülecek. Meclis toplantısı Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu ile Denetim Komisyonu'na üye seçilmesiyle başlayacak. 


Denetim Komisyonu üyeleri belediyenin 2014 yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap, kayıt ve işlemlerinin denetlemesini gerçekleştirecek. 


KENT KONUT'A ORMAN KARAMÜRSEL'E SALON 


Mecliste Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde yer alan 24...