17 / 05 / 2024

Kandıra Kapalı Spor Salonu ne zaman bitecek

Kandıra Kapalı Spor Salonu ne zaman bitecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Kapalı Spor Salonu'nun yapım ihalesini gerçekleştirdi. İhaleye iki firma teklif verdi. Adem Uslu Yapı İnşaat 4 milyon 387 bin lira teklif verirken Atlas İnşaat'tan 4 milyon 451 bin lira teklif geldi

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Kocaeli Kandıra’ya spor salonu inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya da spor salonu inşa ediyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları başvuru dönemi!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlayacak. Başvuru ücretinin 500 TL olarak belirlendiği projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra Evleri başvuruları!

TOKİ Kocaeli Kandıra Evleri başvuruları 31 Mart 2016 tarihinde son bulacak. Ödeme planı kapsamında 240 ay vade imkanı sunan projede 2+1 daire alternatifleri yer alıyor.

İzmit-Kandıra arası duble yol inşaatı başlıyor!

İzmit- Kandıra arasında trafiği rahatlatmak için duble yol yapılacağı bildirildi. Açıklamada, Kocaeli'nin trafiğinin her geçen gün rahatladığı, kent merkeziyle ilçeler arasında da kolay ulaşım için yeni yatırımların bir bir gerçekleştiği belirtildi.

Kocaeli Kandıra TOKİ emekli başvuru 2016!

TOKİ Kocaeli Kandıra Evleri fiyatları henüz açıklanmadı. Projede kura yöntemiyle 272 adet konut satışa çıkarılıyor. İşte Kocaeli Kandıra TOKİ emekli başvuru 2016 detayları...

ASKİ Kapalı Spor Salonu ve Sosyal Tesisi'nin ihalesini Tekfem kazandı!

ASKİ Kapalı Spor Salonu ve Sosyal Tesisi ihalesinin adrese teslim yapıldığı, ihaledeki kırım oranının bu iddiaları doğruladığı öne sürüldü. İhaleye Ankara ve İstanbullu 8 firma katıldı. Ankaralı Tekfem firması ihaleyi kazandı.

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Kocaeli Kandıra satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruların 14 Mart 2016 tarihinde başlayacağı proje kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları için gerekli belgeler...

Kandıra'ya yeni Kent Ormanı!

Kandıra’nın geçmiş yıllarda vahşi depolama tekniği ile oluşturulan çöplük, Büyükşehir Belediyesi tarafından “Kent Ormanı” haline getiriliyor.

Kandıra Bağırganlı Sahili turizme kazandırılacak!

Cazibe merkezi haline gelen Kandıra, her yıl artan oranlarla tatilciyi kendine çekiyor. Bağırganlı sahilini de hizmete sunmak için hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahili düzenleyecek firmayı belirlemek için ihale gerçekleştirdi.

Kandıra’da arıtma tesisi yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesinin turizm merkezleri olan Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 3 adet modüler arıtma tesisi projesi yapacak.

Kandıra Namazgah Barajı cazibe merkezi oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilerek 2014 yılında işletmeye alınan Kandıra Namazgah Barajı’nda son kar yağışları ile birlikte 19 milyon m3 su birikti.

Vali Güzeloğlu: Kandıra geleceğin en güzel ilçesi olacak!

Kandıra’da biz dizi ziyaretlerde bulunan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, ilçede yapılan yatırımları yerinde inceleyerek, Kandıra’nın geleceğin en güzel ilçesi olacağını söyledi.

Kandıra Kapalı Spor Salonu ne zaman bitecek Haberi

Kandıra Kapalı Spor Salonu ne zaman bitecek


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra'ya yapacağı spor salonunun ihalesini gerçekleştirdi. Basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkan sunacak spor salonu bin seyirci kapasiteli olacak.


İKİ FİRMA KATILDI 

Spor salonu yapımı üstlenecek firmayı belirlemek için Büyükşehir Belediyesi ihale düzenledi. İhaleye iki firma teklif verdi.  Adem Uslu Yapı İnşaat 4 milyon 387 bin lira teklif verirken Atlas İnşaat'tan 4 milyon 451 bin lira teklif geldi. 


ÜÇ SPOR DALINDA MÜSABAKA 

7 bin 150 metrekare alan üzerine kurulacak olan spor salonu 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak.Basketbol, voleybol ve hentbol ortak sahası bulunan salon amatör maçların yapılmasına imkan verecek. 



Derince...