07 / 07 / 2024

Kandıra-Kefken yol çalışması

Kandıra-Kefken yol çalışması

Kandıra - Kefken arasındaki bozuk yol karayolları tarafından sezona yetiştirilerek onarıldı ve sıcak asfaltla kaplandı.

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Kocaeli Kefken Limanı'nın genişletme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kefken Limanı'nın yenileme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Partili Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Kandıra'da kent yatırımları sürüyor!

Kandıra'da kent yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra'da yeni hizmet binaları açılıyor.

İzmit-Kandıra'ya duble yol geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yatırımları değerlendirdi. Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada İzmit-Kandıra duble yolunun kazaları azaltacağını belirtti.

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinden Kandıra'ya 13 proje!

Son yıllarda turizm, şehirleşme ve kültürel ürünlerin markalaşmasında önemli bir başarı elde eden Kandıra’yı, Kocaeli Üniversitesi mimarlık öğrencileri proje ve araştırma sahası olarak seçti. İlçede yapılan projeler hakkında bilgi alan öğrenciler, ayrıca ilçeye yönelik 13 projede sundu.

Kandıra-Kefken yol çalışması Haberi

Kandıra-Kefken yol çalışması

Kandıra-Kefken arasındaki bozuk yol karayolları tarafından sezona yetiştirilerek onarıldı ve sıcak asfaltla kaplandı.


Yaz aylarında tatilcilerin Kandıra sahillerine akın etmesi sonucunda yoğun trafikten hasar gören Kandıra-Kefken yolu, karayolları tarafından sezon açılmadan onarılarak sıcak asfaltla kaplandı. Yıllardır sürücülerin kâbusu olan bu yolun yenilenmesiyle sürücü ve tatilcilerin bir nebze de olsa rahatlığı sağlandı. Önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan Kandıra-Kefken duble yolunun da tamamlanmasıyla tatilciler rahat bir nefes alacak. 



Kocaeli...