03 / 05 / 2024

Kandıra Namazgah Barajından elektrik üretimi

Kandıra Namazgah Barajından elektrik üretimi

İZAYDAŞ tarafından Yuvacık Barajı-Arıtma Tesisi arasındaki içme suyu hattı üzerinde kurulan hidroelektrik santralinin (HES) ıslak testlerine katılan Başkan Karaosmanoğlu, “Ölü bir enerji kaynağını ortaya çıkardık” dedi.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

İzmit Kandıra için acele kamulaştırma kararı!

İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

Kocaeli Kandıra'da 2 bin 150 kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan İmar Barışı düzenlemesinde başvurular yıl sonunda sona eriyor. Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde imar barışına 2 bin 150 kişinin başvuru yaptığı açıklandı.

Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu için toplantı yapılacak!

KGM 1. Bölge Müdürlüğü tarafından, Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu yapılması planlanıyor. Projenin 5 yıl içinde tamamlanması öngörülüyor..

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

Kandıra belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının ihalesi gerçekleştirildi ve ihaleye 2 firma teklif verdi.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ tarafından, Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 260 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kandıra projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları'nın sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 95 konutun sahipleri belirlendi.

Kocaeli Kandıra başvuruları sona eriyor!

Kocaeli Kandıra Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 2 oda 1 salon nitelikli 95 adet konut için başvurular bugün sona eriyor..

TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları 260 TL taksitle satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kocaeli Kandıra'da inşa edilen 96 konut satışa çıktı. Konutlar aylık 260 TL taksitle satılıyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra Alt Gelir başvurusu 2017!

TOKİ tarafından Kocaeli Kandıra'da Alt Gelir Grubu için hayata geçirilen 95 konut kura ile satılıyor. İşte, TOKİ Kocaeli Kandıra Alt Gelir başvurusu 2017..

Kandıra Namazgah Barajından elektrik üretimi Haberi

Kandıra Namazgah Barajından elektrik üretimi

İZAYDAŞ tarafından Yuvacık Barajı-Arıtma Tesisi arasındaki içme suyu hattı üzerinde kurulan hidroelektrik santralinin (HES) ıslak testlerine katılan Başkan Karaosmanoğlu, “Ölü bir enerji kaynağını ortaya çıkardık” dedi


Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZAYDAŞ tarafından Yuvacık Barajı ile Kullar İçmesuyu Arıtma Tesisi arasında yapılan ve son aşamasına gelen hidroelektrik santralinin (HES) ıslak testlerine, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı. Yılda 14 milyon KWH enerji üretecek tesisin incelemesine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr Tahir Büyükakın, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel ve tesisten sorumlu teknik personel katıldı. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu kente kazandırılan HES projesi için “Ölü bir enerji kaynağını ortaya çıkararak, milli ekonomiye geri kazandırıyoruz. Açığa çıkardığımız ölü enerji toplumumuza kentimize ve kurumumuza fayda olarak geri...