02 / 05 / 2024

kandıra Orhan Mahallesi toki

kandıra Orhan Mahallesi toki

TOKİ tarafından Kandıra'da yapılacak olan evler için başvurular sona erdi. İhale sürecinde olan projede 518 daire yapılması planlanırken, yeterli talep olmadığından 208 daire inşa edilecek

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Kocaeli Kandıra ilçesinin Akdurak Mahallesi’nde hayata geçirilen yeni hizmet binasında katların yükseldiği gözle görünür hale geldi.

Kandıra'daki hayalet evin yıkılması bekleniyor!

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da 37 konutu Pazartesi satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi'nde yer alan 37 adet konutu Pazartesi günü satışa çıkarıyor...

Kandıra Orhan Emekli Konutları sözleşme dönemi sona eriyor!

Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi 270 Adet Konut Emekli Projesi'nde sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Kandıra 270 yeni konut ihalesi 24 Nisan'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kocaeli İli, Kandıra İlçesi, Orhan Mahallesi'nde toplamda 270 adet yeni konut inşa edecek.

Kocaeli Kandıra'ya 19 bin metrelik beton yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Kandıra sahillerinde beton yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

Kandıra'daki 2B araziler ne olacak?

2/B arazilerinin köylüye verilmesi noktasında yaşanan sıkıntılara değinen Kandıra’ya bağlı Seyitaliler Mahallesi Muhtarı Ahmet Balık “Arazilerin ortalama 3/10 bin TL dönüme bedel isteneceği belirtiliyor. Bu bedeli köylü ödeyemez." dedi.

Kocaeli Kandıra’nın yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı köy yollarında yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kandıra’da 3 bin 500 metre uzunluğundaki Bollu yolunun termoplast yol çizgileri çizilerek imalatları tamamlandı.

Kocaeli Kandıra'da yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin sahil köyleriyle ve geleneksel yapısıyla dikkat çeken Kandıra ilçesindeki birçok köy yolunda çalışma başlattı.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Ünal Köken: Kandıra’yı cazibe merkezi haline getireceğiz!

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Akdurak Mahallesi’ndeki yollara asfalt serimi yapıyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Kandıra’yı cazibe merkezi haline getirecek dev projelerimizin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz.'' dedi.

Kocaeli Kandıra'da yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Kandıra Belediyesi dört mahallede asfalt, ara sokaklara parke taşı döşeme ve arazi yolu dolgu çalışmalarına başladı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yazın gelmesiyle birlikte çalışmaların hızlandığını belirtti.

kandıra Orhan Mahallesi toki Haberi

kandıra Orhan Mahallesi toki

TOKİ tarafından Kandıra'da yapılacak olan evler için Kandıra Belediyesi yaklaşık bir yıl önce talep formu dağıtmış ve iki binden fazla vatandaş talebini bildirmişti. 


Bunun üzerine Toplu Konut İdaresi, 518 dairelik projesini açıklamış, Orhan Mahallesi Kabaağağaç yolu mevki ise konutların yapılacağı alan olarak belirlenmişti. 


Ancak gerek fiyatların yüksekliği, gerekse TOKİ konutlarının yapılacağı mevki vatandaşlara geri adım attırmış ve başvuru istenilen düzeye ulaşmamıştı. 


TALEP OLMADIĞINDAN 


Bunun üzerine Toplu Konut İdaresi, Kandıra'da yaptıracağı toplam 518 dairelik projesinde talep olmadığından dolayı 208 daire yapma kararı aldı. 112 dairenin 2+1'den, 96 dairenin ise 3+1'den oluşacağı TOKİ Kandıra projesinde, 4 adet de iş yeri yapılacağı bildirildi. Şu anda TOKİ Kandıra Konutları için ihale süreci başladı. 


Kocaeli...