29 / 04 / 2024

Kandıra yatırımları

Kandıra yatırımları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınmaya destek vermek amacıyla Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında kent genelindeki çiftçilere sertifikalı meyve fidanları dağıtıyor. Törene katılan Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra için yeni yatırım müjdeleri verdi.

Vali Güzeloğlu: Kandıra geleceğin en güzel ilçesi olacak!

Kandıra’da biz dizi ziyaretlerde bulunan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, ilçede yapılan yatırımları yerinde inceleyerek, Kandıra’nın geleceğin en güzel ilçesi olacağını söyledi.

Kandıra’da iki köy yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kandıra’da yol yenileme uygulaması yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bolu mahallesi ile Hacımazlı Mahallelerini birbirine bağlayan yolu betonla kapladı.

Kandıra’nın üst yapısı yenileniyor!

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sarnıçlar Mahallesi’nde yapılan parke yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Köken, “Sınırsız hizmet ve medeniyet için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi

Kandıra’daki Roman mahalleleri yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı iki mahalleyi baştan sona yeniledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra programı kapsamında yapılan çalışmaları inceledi.

Kandıra sahilleri 3 kat değerlenecek!

Büyükşehir Belediyesi’nin ocak ayı meclis toplantısında Kandıra’nın sahil bölgeleri Cebeci, Kefken, Kerpe ve Bağırganlı’nın 1/5000’lik imar plan uygulamaları görüşülecek. 1/5000’lik planlar onaylandıktan sonra bölgede arsaların değeri 3 kat artacak.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kandıra’nın yıldızı parlayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıralı muhtarları makamında ağırladı. Muhtarlarla sohbet eden ve yeni muhtarlarla tanışan Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’nın yıldızı parlayan bir ilçe haline geleceğini vurguladı

İbrahim Karaosmanoğlu: Kandıra’ya üst düzey yatırım yaptık!

İbrahim Karaosmanoğlu,Kandıra’nın Akçaova bölgesindeki köy muhtarlarını kabul etti. Muhtarların yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettikleri Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kandıra’ya ilçe merkezinden köylerine, sahillerine kadar üst düzey yatırım yaptık’’dedi

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Batılı şirketlerin yüzde 82’si yatırımlarını Rusya’dan çekmedi!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası açıklanan yaptırımlara rağmen Rusya’da faaliyet gösteren AB ve G7 merkezli 1405 şirketten sadece 120’sinin bu ülkedeki öz sermaye yatırımlarından çekildiği belirlendi.

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi kuruldu!

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi Şişli’de 5 milyon bin TL sermaye bedeli ile Buğra Keleş ve Yunus Emre Şimşek tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

2021'de konutta gündem: Yeni yatırımlar ve fiyatlar!

Gayrimenkul sektörü, Kovid-19 salgınına rağmen yılı rekorlarla bitirecek. Kredi faiz indiriminin etkisiyle 1.4 milyona dayanan satışlar, yıl sonunda tarihin en yüksek seviyesini görecek. 2021'de ise yeni yatırımlar ve artan fiyatlar gündem olacak.

Kazakistan'da konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Kazakistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve küresel ekonomik krizin etkisine rağmen konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

2018'de Türkiye'ye gelen yatırımlar yüzde 12,6 arttı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "2018'de dünya genelinde doğrudan yatırımlar yüzde 13 azalmasına rağmen Türkiye'ye gelen yatırımlar yüzde 12,6 artmıştır." ifadesini kullandı.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

Türkiye'deki yatırımlar hız kesmiyor!

Kalkınma Bakanı Elvan, 15 Temmuz'daki darbe girişimine ve teröre rağmen Türkiye'de yatırımların durmadığını söyledi.

Yatırımları finanse edecek banka kredileri tıkandı!

Millet iradesiyle püskürtülen FETÖ darbe girişimi sonrası ülkede “birlik” ruhu güçlenip, ekonomi yara almadan işleyişini sürdürürken; yatırımlar ve büyümenin motoru konumundaki finans ayağında tıkanma baş gösterdi.

Geredeli İnşaat, Zonguldak'taki yatırımlarına ara vermeyecek!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde yatırımlarını sürdüren Geredeli İnşaat’ın sahibi Şahin Yalçın, son yaşanan olaylara rağmen inadına yatırıma devam ettiklerini ifade etti.

Kandıra yatırımları Haberi

Kandıra yatırımları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınmaya destek vermek amacıyla Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında kent genelindeki çiftçilere sertifikalı meyve fidanları dağıtıyor. Kandıralı çiftçileri yüksek verimli meyve fidanlarıyla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, törenle 135 çiftçiye 10 bin 500 adet aşılı ceviz fidanı verdi. Fidanlar çiftçilere yüzde 50 hibeli olarak tedarik edildi. Törene katılan Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra için yeni yatırım müjdeleri verdi.



KANDIRA KOCAELİ’NİN PARLAYAN YILDIZI


Kandıra Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Şefliği’nde düzenlenen törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Par Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan, Muhtarlıklar ve Sivil Tolum Kuruluşları Daire Başkanı Lütfü Efil, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz ve çiftçiler katıldı....