12 / 05 / 2024

Kandıra yolu

Kandıra yolu

Kandıra - Kefken arasındaki bozuk yol karayolları tarafından sezona yetiştirilerek onarıldı ve sıcak asfaltla kaplandı.

Kandıra yolu Çayırköy mevkine kavşak yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi güvenli ulaşım için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde yer alan Miniköşk’ten çıkışlarda yapılan u dönüşleri nedeniyle meydana gelen kazaların önüne geçti.

İzmit Kandıra için acele kamulaştırma kararı!

İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu için toplantı yapılacak!

KGM 1. Bölge Müdürlüğü tarafından, Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu yapılması planlanıyor. Projenin 5 yıl içinde tamamlanması öngörülüyor..

Kocaeli Kandıra’ya alternatif bağlantı yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçelere rahat ulaşım için yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı Kandıra'nın ulaşımında farklı bir güzergah oluşturuyor.

Antalya Kepez'deki eski Kandıra yolu asfaltlandı!

Kepez Belediyesi, eski Kındıra yolu olarak bilinen Varsak Kirişçiler Yolu’nun bin 700 metrelik bölümünün alt yapısının ardından, asfaltını da yeniledi.

Kocaeli Kandıra TOKİ Konutları'nın sözleşmeleri imzalanıyor!

Kocaeli Kandıra 206 Konut Belediye Projesi kapsamında hak sahipleri, 19 aralık 2016 - 28 aralık 2016 tarihleri arasında gayrimenkul satış sözleşmelerini imzalayacaklar.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Kocaeli Kandıra'da yapılacak Sungurlu Barajı mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önderliğinde 27 milletvekili, Kocaeli Kandıra'da yapılması gündemde olan Sungurlu Barajı'nı meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Kandıra'ya 19 bin metrelik beton yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Kandıra sahillerinde beton yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

Kandıra'daki 2B araziler ne olacak?

2/B arazilerinin köylüye verilmesi noktasında yaşanan sıkıntılara değinen Kandıra’ya bağlı Seyitaliler Mahallesi Muhtarı Ahmet Balık “Arazilerin ortalama 3/10 bin TL dönüme bedel isteneceği belirtiliyor. Bu bedeli köylü ödeyemez." dedi.

Kocaeli Kandıra’nın yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı köy yollarında yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kandıra’da 3 bin 500 metre uzunluğundaki Bollu yolunun termoplast yol çizgileri çizilerek imalatları tamamlandı.

Kocaeli Kandıra'da yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin sahil köyleriyle ve geleneksel yapısıyla dikkat çeken Kandıra ilçesindeki birçok köy yolunda çalışma başlattı.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kandıra yolu Haberi

Kandıra yolu

Kandıra-Kefken arasındaki bozuk yol karayolları tarafından sezona yetiştirilerek onarıldı ve sıcak asfaltla kaplandı.


Yaz aylarında tatilcilerin Kandıra sahillerine akın etmesi sonucunda yoğun trafikten hasar gören Kandıra-Kefken yolu, karayolları tarafından sezon açılmadan onarılarak sıcak asfaltla kaplandı. Yıllardır sürücülerin kâbusu olan bu yolun yenilenmesiyle sürücü ve tatilcilerin bir nebze de olsa rahatlığı sağlandı. Önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan Kandıra-Kefken duble yolunun da tamamlanmasıyla tatilciler rahat bir nefes alacak. 



Kocaeli...