17 / 05 / 2024

Kandırada 14 köy yolu

Kandırada 14 köy yolu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'nın kuzeybatısında yer alan 14 köyde yol çalışması yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Euro 14 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar gardınızı alın

Euro, ABD doları karşısında güçlenmeye devam ediyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0355 bandında işlem görüyor. Euronun kaderini belirleyecek olan kritik gelişmeye 14 gün kalırken euronun yönü şekillenmeye başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar dikkat!

Dolar alev alev! Kıyıda köşede doları olanlar koşun! İşte Son dakika dolar kuru 14 Temmuz 2022

Dolar kurunda son dakika rakamları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru dün yükselişe geçen dolar yükselmeye devam ediyor. Kıyıda köşede doları olanlar koşun! Son dakika dolar kuru 14 Temmuz 2022...

Almanya'da inşaat maliyetleri Kasım 2021’de yıllık yüzde 14 arttı!

Almanya’da yeni konut inşaat maliyet endeksi yüksek malzeme fiyatlarının etkisiyle 2021'in Kasım'ında yıllık yüzde 14,4 yükseldi.

Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mah 3453 ada 1 parsel ve kısmen 595 ada 1 parsel, Zühtüpaşa Mah 3454 ada 1, 2 ve 3 parseller, Tuğlacıbaşı Mah 580 ada 11, 13 ve 14 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Kadıköy Suadiye'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy, Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kadıköy'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon 1 bin 960 TL bedelle satışa çıkardı.

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Alarko GYO Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.14 ve 5.1 maddeleri revize edildi.

Kemerburgaz Bağımsızlık Köyü 14 bin 970 metrekare alanda inşa ediliyor!

Eyüpsultan'da yaşayan vatandaşların sorunlarını çözmek, istek ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirmek için hız kesmeden çalışan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, İstanbul’da bir ilk olan “Bağımsızlık Köyü” isimli özgün projeyi Eyüpsultan’a kazandırıyor...

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Kadıköy en fazla konut stokuyla ilk sırada!

Endeksa, İstanbul’da konut stok adedi ve pazarlama sürelerine ilişkin çarpıcı verileri paylaştı. Buna göre en fazla konut stoku Kadıköy’de iken en az konut stoku Çatalca ilçesinde...

Kandırada 14 köy yolu Haberi

Kandırada 14 köy yolu

Kandıra bölgesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler 14 köyü birbirine bağlayan gurup köy yolu yenileme çalışması yapıyor. Çalışma kapsamında yaklaşık 28 kilometre asfalt ve beton yol yapılacak.



Yol çalışmaları, Beylerbeyi - Bagırganlı, Hacımazlı -Bollu, Safalı-Hacımazlı, Hacımazlı-Gençali, Gençali-Antaplı, Antaplı-Beylerbeyi, Beylerbeyi-Çerçili, Çerçili-Erikli, Antaplı-Erikli, Erikli-Hediyeli ve Safalı-Hacımazlı Çatalı köyleri arasında gerçekleşiyor. Yapılan yol çalışmasıyla bu köyler arasındaki yollar yenileniyor. Çalışmaların devam ettiği bölgede safalı yolunun 2 kilometrelik asfalt kısmı tamamlandı. Beylerbeyi-Bağırganlı ve Hacımazlı-Bollu köyleri arasına toplam 7 kilometrelik beton yol yapılacak.

Çalışma kapsamında 34 bin metreküp yarma kazı, 30 bin metreküp dolgu yapılacak. Yollara 25 bin ton plentmiks alt temel malzemesi, 45 bin 500 ton plent miks temel, 25 bin 500 ton binder asfalt, 16 bin ton aşınma asfaltı ve 2 bin...