10 / 05 / 2024

Kandırada hangi yatırımlar yapılacak

Kandırada hangi yatırımlar yapılacak

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sarnıçlar Mahallesi’nde yapılan parke yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Köken, “Sınırsız hizmet ve medeniyet için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi

Altın, dolar, borsa... Bu hafta hangi yatırımcılar kazandı? En çok kandıran yatırım aracı belli oldu!

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın, dolar ve borsa yatırımcıları içinde bu hafta kimlerin kazandığı belli oldu. İşte bu haftanın kazandıran yatırım aracı...

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Kamu yatırımlarının 789 milyon 273 bin TL'si konut sektörüne ayrıldı!

Kamu yatırımlarının 789 milyon 273 bin TL'si konut sektörüne ayrıldı. Kamuda bu sene konut sektöründe 72 proje için ayrılan 789 milyon 273 bin lira değerindeki yatırımın 454 milyon 223 bin TL'sini AFAD kullanacak. Bahsedilen konut yatırımları içinde ilk sırada 454 milyon 223 bin lirayla AFAD var. 

Pandemide kripto para yatırımları arttı!

Koronavirüs salgınında Türkiye'de kripto para yatırımları arttı. Yatırımlarda Türkiye Avrupa'da birinci sırada yer alıyor. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

İstanbul otel yatırımlarında ilk sırada!

Türkiye Otelciler Birliği, Türkiye genelinde otel yatırımlarında artış trendinin devam ettiğini ve İstanbul'un yatırımlarda uzun bir aradan sonra ilk sıraya yerleştiğini açıkladı.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Erol Tabanca otel yatırımlarında hız kesmeyecek!

Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Erol Tabanca yurtiçi ve yurtdışında otel yatırımlarına hız katacak.

Kayseri Melikgazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Kandırada hangi yatırımlar yapılacak Haberi

Kandırada hangi yatırımlar yapılacak


Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sarnıçlar Mahallesi’nde yapılan parke yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Köken, “Sınırsız hizmet ve medeniyet için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi


Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sarnıçlar Mahallesi’nde yapılan parke yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Sarnıçlar mahalle muhtarı ve ekibiyle  birlikte mahallede incelemelerde bulunup vatandaşın isteklerini dinleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Mahallelerimizdeki imkanlarımızı arttırma yoluna gideceğiz. Sınırsız hizmet ve medeniyet için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek çalışmaların devamlılığını ifade etti.

VATANDAŞIN KAPISINA KADAR HİZMET

İlçedeki imkanları mahallelere de yaymayı amaçlayan Başkan Köken; “Ülkemizdeki istikrar ile kentlerimiz gelişmeye devam ediyor. Bizde bu bağlamda Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte 933 km gibi geniş sınırlara sahip olduğumuz ilçemizde, her mahallemizle alt yapı ve üst yapı olarak ilgilenmeye...