02 / 05 / 2024

kandırada Türkiyenin ilk gıda organize sanayi bölgesi

kandırada Türkiyenin ilk gıda organize sanayi bölgesi

Uzun süredir üzerinde çalışılan gıda merkezi için düğmeye basıldı. 7 bin kişilik yeni istihdam sağlayacak Türkiye'nin ilk gıda organize sanayi bölgesinde (OSB) altyapı çalışmaları süreci başlıyor...

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Londra'dan 'sırada Türkiye var' açıklaması!

Britanya Ticaret Bakanlığı, Türkiye ile salı günü serbest ticaret anlaşması imzalayacaklarını duyurdu.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

İSO, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 sonuçlarını açıkladı!

İstanbul Sanayi Odası'nın 2015 yılı araştırma sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre ilk sırada TÜPRAŞ yer aldı. Araştırmada, Ford Otomotiv Sanayi AŞ ikinci, Arçelik üçüncü oldu.

Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 sonuçları!

İstanbul Sanayi Odası'nın 2015 yılı araştırma sonuçlarına göre ilk sırada TÜPRAŞ yer aldı. Araştırmada, Ford Otomotiv Sanayi AŞ ikinci, Arçelik üçüncü oldu.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkul edinmesine ilişkin hukuki süreçler!

Son dönemde Türkiyenin cazip bir finans merkezi haline dönüşmesiyle birlikte, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye iştahı artmış durumda. Avukat Kadir Kurtuluş’a yabancıların Türkiye'de taşınmaz edinmesine ilişkin hukuki süreçleri sorduk.

Yabancıların Türkiye'de taşınmaz edinmesine ilişkin hukuki süreçler!

Son dönemde Türkiyenin cazip bir finans merkezi haline dönüşmesiyle birlikte, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye iştahı artmış durumda. Avukat Kadir Kurtuluş’a yabancıların Türkiye'de taşınmaz edinmesine ilişkin hukuki süreçleri sorduk.

Yabancı yatırımcıların en çok güvendiği 2. ülke Türkiye!

Ernst and Young'un araştırmasına göre Dünya'da yabancı yatırımcıların en çok güvendiği gelişmekte olan ekonomiler arasında 2. sırada Türkiye yer alıyor..

Calligaris Antalya'daki 6. mağazasını açtı!

İstanbul’da 24 Kasım 2012 de açılışı gerçekleştirilen 5 mağaza ve Antalyadaki 6.mağaza ise Calligaris için Türkiyenin önemini ortaya koymakta ve 1 yılda 6 mağaza açarak yeni bir rekor kırıyor

Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm Türkiye'nin şartıdır!

Yapı Denetimi, Deprem ve Statik Sempozyumu'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, "Mutlaka, Türkiyenin kentsel dönüşümü, deprem dönüşümü, afet dönüşümü artık olmazsa olmazıdır" dedi

Türkiye'nin ilk alkolsüz oteli Saffe Hotels kuruluyor!

Türkiyenin ilk alkolsüz otel zincirinin kurulması için çalışmalar başladı. Saffee Hotels adı altında hizmet verecek otellerin, ilk etapta İstanbul, İzmit, Mardin ve Denizlide hizmete girmesi ve sayısının 5 yılın sonunda 20ye ulaşması amaçlanıyor

kandırada Türkiyenin ilk gıda organize sanayi bölgesi Haberi

kandırada Türkiyenin ilk gıda organize sanayi bölgesi

Kandıra'da Türkiye'nin ilk gıda organize sanayi bölgesi kuruluyor. OSB 7 bin kişiye iş imkanı sağlayacak.


Uzun süredir üzerinde çalışılan gıda merkezi için düğmeye basıldı. 7 bin kişilik yeni istihdam sağlayacak Türkiye'nin ilk gıda organize sanayi bölgesinde (OSB) altyapı çalışmaları süreci başlıyor. Sadece altyapı ve fabrika binaları için toplam 300 milyon lira yatırım yapılacak. Makine ekipman ile firmaların ilave bina inşaatları da katıldığında toplam yatırımın birkaç milyar lirayı bulacağı hesaplanıyor. 1.5-2 yıl sonra şirketlerin fabrika inşaatına başlayabileceğini ifade eden Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hidayet Kadiroğlu, yatırım büyüklüğünün firmadan firmaya değişiklik göstereceğine dikkat çekti. Dört yıldır bu konu üzerinde çalıştıklarını belirten Kadiroğlu, OSB'nin Körfez ve Derince limanlarının yanı sıra Karasu'ya da yakın olduğunu belirterek hem ihracat hem de yurt...