18 / 05 / 2024

kangal santral ihalesi

kangal santral ihalesi

Kangal Termik Santrali'nin özelleştirme ihalesini Konya Şeker-Siyahkalem Mühendislik Ortak Girişim Grubu kazandı...

Eskişehir termik santral ihalesi iptal edildi!

Eskişehir Alpu ilçesindeki tarım arazilerinin üzerine kurulması planlanan kömürlü termik santrale ilişkin açıklanan ihale şartnamesi iptal oldu. 

Balıkesir Manyas'ta özelleştirme ihalesi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Manyas HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesi 12 Eylül Salı günü gerçekleşecek.

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası satılıyor!

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası ihale usulü ile satışa sunuluyor. Binanın satış ihalesi 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Kepez Santral Dönüşüm Projesi'nin ihalesi Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Kepez-Santral’de bugüne kadar 2 bin 500 evin yıkımı tamamlandı. Büyük bir hızla devam eden proje Şubat ayı içinde ihale edilecek ve 24 ay içinde hak sahiplerine daireleri teslim edilecek.

Antalya Kepez-Santral kentsel dönüşüm ihalesi 19 Mart'ta!

Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Türkiye’nin en büyük dönüşüm projesi olacağını söyledi. İhalenin 19 Mart 2017 tarihinde yapılacağı belirtildi.

Elbistan A Termik Santrali yenileme ihalesi 13 Temmuz'da!

Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Afşin-Elbistan A Termik Santral İşletmesi'nde yapılacak olan yenileme çalışmaları için ihale ilanı yayınladı. Elbistan A Termik Santrali yenileme ihalesi 13 Temmuz'da.

İzmir Aliağa santral ihalesi ertelendi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilmesi ihalesinin ön yeterlilik ve son teklif verme tarihini 6 Haziran 2016'ya erteledi.

Buski HES projesi santral binası ihalesi 2 Ekim'de!

Türkiye Elektromekanik Sanayii Genel Müdürlüğü tarafından BUSKİ D13 su deposuna yapılacak olan HES' in; uygulama projelerini, santral binasını ve inşaat işleri 2 Ekim 2014 tarihinde ihale edilecek...

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası'nı satışa çıkardı!

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası mevcut haliyle 16 Ekim Perşembe günü saat 10.30’da Eskişehir PTT Başmüdürlüğünde ihale ediliyor. Taşınmazın ihalesi kapalı zarf artırma usulüyle yapılacak.

500 seyircili Sivas Kangal antreman spor salonu ihalesi iptal edildi!

25 Eylül'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalesi düzenlenecek olan Sivas-kangal 500 Seyircili Antrenman Spor Salonunun İkmal İnşaatında Çevre Düzenleme İşinin ihalesi iptal edildi.

500 seyircili Sivas Kangal antreman spor salonu ihalesi 25 Eylül'de!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü; Sivas-kangal 500 Seyircili Antrenman Spor Salonunun İkmal İnşaatında Çevre Düzenleme İşi yapım işini 25 Eylül tarihinde açık ihaleye çıkarıyor.

Kutanoğlu İnşaat, Makedonya'da iki HES ihalesini kazandı!

Kutanoğlu İnşaat, yatırımlarını Balkan ülkelerine yönlendirdi. Kutanoğlu İnşaat Genel Müdürü Kutlu Kosif, Makedonya'da iki hidroelektrik santral ihalesi ile 23 yıllık su kullanım hakkını aldıklarını anlattı.

BUSKİ HES uygulama projeleri santral binası ve inşaat işleri ihalesi 26 Ağustos'ta!

BUSKİ D13 su deposuna yapılacak olan Hidroelektrik Santrali kapsamında uygulama projelerinin hazırlanması, santral binası ve inşaat işlerinin yapılması işi 26 Ağustos 2014 tarihinde ihale ediliyor...

kangal santral ihalesi Haberi

kangal santral ihalesi

Kangal Termik Santrali'nin özelleştirme ihalesinde 985 milyon dolarla en yüksek teklifi  veren Konya Şeker-Siyahkalem Mühendislik Ortak Girişim Grubu ihaleyi kazandı. Açık artırmada başlangıç tutarı 779 milyon, artırım aralığı da 1 milyon dolarak belirlendi.  İhale sonucu Rekabet Kurulu ve EPDK'nın görüşünden sonra onaya...