18 / 05 / 2024

Kani Bozbay

Kani Bozbay

Kam Gayrimenkul Proje ve İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Mücahid Ören, Kani Bozbay, Abdullah Aydınalev tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Ocak'ta Yenibosna'da kuruldu

Cosa Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosa Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Sağıroğlu ve Kani Emir Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Cmn Global Yapı Malzemeleri İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmn Global Yapı Malzemeleri İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kani Acar tarafından kuruldu.

Kani Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kani Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koroğlu tarafından kuruldu.

Eröz Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eröz Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  300 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çelik  ve Öztürk Kani tarafından kuruldu.

Haus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kani Kaya ve Fatma Zehra Kaya tarafından kuruldu.

İzmir’de kentsel dönüşüm seferberliği ilan edilmeli!

İzmir depreminden sonra tüketicilerin önceliğinin güvenli gayrimenkuller olduğunu dile getiren İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Adnan Bozbay ‘İzmir’de kentsel dönüşüm konusunda seferberlik haline geçmeliyiz." dedi.

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

Kayseri Kültepe'nin açık hava müzesine dönüştürülmesi mecliste!

2022 yılının Kültepe Kaniş Karum Yılı olarak ilan edilmesi istemi ve bölgenin açık hava müzesine dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi 14 Eylül'de yapılacak.

DİSK'in Çeşme'deki arsası acele kamulaştırılıyor!

Albassam Grup’un Yeni Çeşme projesi için 511 parselde acele kamulaştırma kararı verildi. Bölgede, DİSK'e ait 68 dönümlük arazi de bulunuyor. CHP İzmir Milletvekili Kani Beko kamulaştırmaya tepki gösterdi...

Ataksan Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!    

Ataksan Orman Ürünleri İnşaat Endüstriyel Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

Kani Bozbay Haberi

Kani Bozbay

Kam Gayrimenkul Proje ve İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Mücahid Ören, Kani Bozbay, Abdullah Aydınalev tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu. 


Kam Gayrimenkul Proje ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Her türlü konut ve işyerlerinin yapımı satışı pazarlaması emlak alımı satımı her türlü inşaat projeleri hazırlamak sanayi siteleri iç dekorasyon işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kam Gayrimenkul Proje ve İnşaat Limited Şirketi adres: Yenibosna, Merkez Mahallesi, İhlas Plaza, No:11...