07 / 07 / 2024

kanlıcadaki yalının son durumu

kanlıcadaki yalının son durumu

Yasa, mal sahibinden, izin alan restorasyona onay veren, denetleyen imar müdürlüğüne kadar herkesin sorumlu olduğunu belirtiyor

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın: Kira artış sınırı devam etmeli!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artış sınırının devam etmesi gerektiğini söyledi.

TOKİ'den Şubat ayının son müjdesi! 4 yeni kampanyanın tarihleri tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Şubat ayının son müjdesi geldi. TOKİ, 4 şehirde toplam 906 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ tarafından tek tek açıklanan o tarihler...

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan zam açıklaması: Maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmalı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmasının gerektiğini vurguladı. 

100 bin TL'lik faizsiz kredi için bugün son gün! Başvurular E- Devlet'ten yapılacak

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından verilen 100 bin TL'lik faizsiz destek kredisi için bugün son gün. Başvurular e devlet üzerinden alınacak.

Emlak vergisine itiraz davası için yarın son gün!

Emlak vergisinde dava açmak için yarın son gün. Davalar, ilgili belediye başkanlığı taraf gösterilerek takdir komisyonu kararının iptali talebiyle vergi mahkemesinde açılabilir.

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Faruk Yalçın’ın miras davasında yargıtay son sözü söyledi!

Süreyya Yalçın Dünyanın en zenginleri listesine giren ve ölümüyle yaklaşık 4 milyar dolarlık servet bırakan iş insanı Faruk Yalçın’ın mirasının yarıya yakınını alacak...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nın en özel yalısı olan Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi. Yalının bir kısmının onarıldığı ve çalışmaların yavaş ilerlediği görüldü...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali!

İstanbul Boğazı'nda Malta bayraklı 'Vitaspirit' adlı geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda büyük hasar olmuştu. Yalının son hali görüntülendi...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son durumu görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nda dümeni kilitlenen Malta bayraklı 'Vitaspirit' isimli dev geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda çalışmalar hızla sürüyor, çökme riskiyle karşı karşıya kalan yalının son durumu havadan görüntülendi. 

Ankara'daki 24 gayrimenkulün son teklif verme tarihleri uzatıldı!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca satışa sunulan 24 gayrimenkulün son teklif verme tarihleri uzatıldı..

Nazilli Belediyesi'nde yılın son toplantısında imar konuları görüşüldü!

Nazilli Belediyesi yılın son toplantısı olan Aralık 2016 olağan Meclis toplantısı Nazilli Belediyesi Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Yılın son Meclis Toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

kanlıcadaki yalının son durumu Haberi

kanlıcadaki yalının son durumu

Reza Zarrab ve şarkıcı eşi Ebru Gündeş’in Boğaz’daki Mehmet Arif Bey Yalıları’nda mevzuata ve koruma ilkelerine aykırı biçimde tadilat yaptığını 31 Mayıs 2015’te manşetten duyuruldu.


Tescilli tarihi yalıların dış cephelerinin tahrip edilip, kaçak kat çıkıldığını haberimizden öğrenen İstanbul 6 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu, 1 Temmuz’da yalıların ve köşkün projelerine uygun hale getirilerek kaçak yapıların yıkılmasına karar verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne işlemin gerçekleştirilmesi için yazı yazan Kurul, yalı sahipleri ve tadilat işlemlerini gerçekleştirenler hakkında da suç duyurusunda bulundu. Zarrab – Gündeş çifti bu hafta başında Beykoz Adliyesi’ne gidip savcı Turgut Çakır’a ifade verdi.


İKİ KİŞİNİN ADINI VERDİ


Zarrab, yalılardan birini kendi üzerine diğerini ise eşi Ebru Gündeş üzerine kaydettirdiğini söyledi. Satın aldıktan sonra her iki yalıda tadilat yapma...