15 / 05 / 2024

Kantaroğlu Ticaret Nalburiye İnşaat Limited Şirketi

Kantaroğlu Ticaret Nalburiye İnşaat Limited Şirketi

Kantaroğlu Ticaret Nalburiye İnşaat Limited Şirketi, Gökhan Kantar, Ramazan Kantar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Ekim'de Beyoğlu, Sütlüce Mahallesi, Talippaşa Sokak'ta kuruldu

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hidayet Yıldırım tarafından kuruldu.

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emel Kabaosmanoğlu tarafından kuruldu.

Silivri Öncü İnşaat Emlak Nalburiye Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Öncü İnşaat Emlak Nalburiye Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Ege Sakallıoğlu ve Mahmut Berker Sakallıoğlu ortaklığında kuruldu.

Kantaroğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kantaroğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 sermaye bedeli ile Selami Karabulut tarafından kuruldu.

Yakantaroğlu İnşaat Nalburiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakantaroğlu İnşaat Nalburiye Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kantar tarafından kuruldu. 

Çolaklar Nalburiye Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolaklar Nalburiye Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kaya tarafından kuruldu. 

Tellioğlu Nalburiye İnşaat Emlak Züccaciye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Nalburiye İnşaat Emlak Züccaciye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu ve Osman Tellioğlu ortaklığında kuruldu. 

Simay Nalburiye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simay Nalburiye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aygın tarafından kuruldu.

Omega Uluslararası Gayrimenkul Ve Endüstriyel Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omega Uluslararası Gayrimenkul Ve Endüstriyel Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Marwane Mefteh Brahim Saidı, Daniela Kantaroğlu ve Bülent Oral Dinç imzasıyla kuruldu.

Ağaoğlu Ticaret Merkezi ulaşım bilgileri!

Ağaoğlu Ticaret Merkezi ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde, Foça Balık'ın ve Erguvan Barış Parkı'nın karşısında yükseliyor. Proje My Towerland projesinin yanında yer alıyor.

Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi!

Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi mağaza, ofis ve restoranlardan oluşuyor. Proje konum olarak Foça Balık'ın ve Erguvan Barış Parkı'nın karşısında, Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde yükseliyor.

Dereboyu Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi!

Dereboyu Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde yükseliyor. Detayları henüz netlik kazanmayan proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Ataşehir Ağaoğlu Ticaret Merkezi!

Ataşehir Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi ofis, restoran ve mağazalardan meydana geliyor. Detayları henüz belli olmayan proje İstanbul Ataşehir'de My Towerland projesinin yanında hayata geçirilecek.

Kantaroğlu Ticaret Nalburiye İnşaat Limited Şirketi Haberi

Kantaroğlu Ticaret Nalburiye İnşaat Limited Şirketi

Kantaroğlu Ticaret Nalburiye İnşaat Limited Şirketi, Gökhan Kantar, Ramazan Kantar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


Kantaroğlu Ticaret Nalburiye İnşaat Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kantaroğlu Ticaret Nalburiye İnşaat Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Sütlüce Mahallesi, Talippaşa Sokak,...