08 / 07 / 2024

kanuni bulvarı bahçecik tüneli son durum

kanuni bulvarı bahçecik tüneli son durum

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak ile birlikte yapımına çıkış kısmından başlanan 550 metre uzunluğundaki çift tüplü Bahçecik tüneli inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Reyyan Vera Bahçecik'ten bahar kampanyası! Yüzde 35 peşinat, 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle!

Reyyan Vera Bahçecik'te bahar kampanyası başladı. Yüzde 35 peşinat 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik'te villa fiyatları ne kadar? Reyyan Vera Bahçecik villa fiyat listesi 8 Eylül 2023...

Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi, konforlu ve özel bir yaşam tarzı arayanlar için büyük fırsat sunuyor. Reyyan İnşaat tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Vera Bahçecik Villa projesi yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışta!

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi satışa çıktı. Söz konusu proje, yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Trabzon Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti mecliste!

Trabzon'da yapımına başlanan Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde inşa edilen Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 

Kocaeli Milli Emlak'tan 15.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Kocaeli Milli Emlak, Kocaeli ili, Kartepe, Darıca, Şekerpınar, Bağlarbaşı, Akse ve Bahçecik ilçelerinde yer alan 7 gayrimenkulü 15 milyon 29 bin TL'ye satıyor.

Kanuni Bulvarı için başlatılan yıkıma tepki!

Trabzon'da Kanuni Bulvarı için ocak ayından bu yana Boztepe Mahallesinde istimlâk edilen yapıların yıkımlarını gerçekleştiren arayolları Genel Müdürlüğü ekiplerine vatandaşlar tepki gösterdi.

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Kocaeli Yediiklim Koleji binası 21.5 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Bahçecik Mahallesi 584 ada 2 parsel, 1859 parsel ve 3251 parselde yer alan Özel Yediiklim Koleji binasını 21 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı Boztepe güzergahında afet riski!

Trabzon Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, yer aldığını iddia etti...

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlardan tepki! 

Trabzon Boztepe'deki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlar tepki gösterdi. 

kanuni bulvarı bahçecik tüneli son durum Haberi

kanuni bulvarı bahçecik tüneli son durum


Kanuni Bulvarı’nda Yıldızlı, Beşirli, Boztepe tünellerinden sonra Bahçecik tünelinin de yapımına başlandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak ile birlikte yapımına çıkış kısmından başlanan 550 metre uzunluğundaki çift tüplü Bahçecik tüneli inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Trabzon'u bir Trabzon daha yapacak 23.7 km'lik Kanuni Bulvarı güzergahında bulunan 4’cü tünel olan Bahçecik tünelinin yapımına başlandığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, bu yolun Trabzon’un çehresini değiştireceğini söyledi. Kanuni Bulvarı ile birlikte Rize'den, Gümüşhane'den veya Giresun'dan gelen araçların Trabzon şehir içi trafiğine girmeden Trabzon'u geçeceklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, "Bu büyük bir yatırım. Şehri aynı zamanda güneye açacak. Bu yol Trabzon'un çehresini değiştirecek bir yoldur" ifadelerini kullandı.

Tünel ve viyadük inşaatlarına başlanmasıyla yolun ana gövdesinin 2015 yılı başlarına kadar ortaya...