16 / 05 / 2024

kanyon köprü açıldı mı

kanyon köprü açıldı mı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin vizyon projelerinden biri olan Kanyon Köprü 3 Nisan'da vatandaşların hizmetine açılıyor.

Balık sezonu açıldı! İstanbul Balık Hal fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, dip balık, diğer deniz ürünleri ve iç su balık çeşitlerinin 5 Eylül 2022 balık fiyatları açıklandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar ne kadar, kaç TL oldu? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu! Arsalar kapış kapış gidiyor!

Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü, Başkan Erdoğan'ın katıldığı dev törenle bugün açıldı. Mega projenin açılmasının ardından bölge şaha kalktı. 1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu. Arsalar kapış kapış gidiyor...

1915 Çanakkale Köprüsü resmen açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan geçiş ücretini açıkladı!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Açılışını milyonların beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. İşte detaylar...

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi açıldı!

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özalıcı tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi açıldı!

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nurselin Çayır tarafından açıldı. 

Hasankeyf Köprüsü hizmete açıldı!

Batman, Mardin ve Habur’u birbirine bağlayan ve merakla beklenen Hasankeyf-2 köprünün açılışı yapıldı.

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi açıldı!

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi bugün Kadıkyö'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Argıç tarafından açıldı.

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi açıldı!

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Başkaya tarafından açıldı.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

Neonteikhos Antik Kenti yoluna çelik köprü inşa edildi!

Neonteikhos Antik Kenti’ne giden yol, Menemen-Aliağa Çandarlı Otoyolu ile çakışınca 90 metre uzunluğuna sahip çelik köprü yapıldı.

kanyon köprü açıldı mı Haberi

kanyon köprü açıldı mı


Hizmete açılacak Kanyon Köprü ile 5000 Evler - Safranbolu arasındaki ulaşım süresi kısalıyor. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´nin 2009 seçim projeleri arasında yer alan ve Kuzey´in Cazibe Merkezi olarak adlandırdığı Kanyon Park Projesinin ilk ayağı olan, Karabük ile Safranbolu´yu birleştirecek Kanyon Köprü projesinin açılışı, Karabük için en anlamlı gün olan 3 Nisan’da yapılacak.



Kanyon Köprü, Karabük ve Safranbolu açısından çok önemli ve değerli bir proje. Kanyon Köprü ile Karabük ile Safranbolu’nun iki yakası bir araya gelecek. Bu köprü araç ve yaya ulaşımını sağladığı gibi kentimizin yeni sembollerinden de birisi olacak. 3 Nisan’da yapılacak açılışta Esat Kabaklı Konseri ve Havai Fişek gösterileri de yapılacak. Başkan Vergili açılışa tüm Karabük halkını davet etti.


KANYON PARK’TA GÜN SAYIYOR

Kanyon Köprü’nün ardından Kanyon Park Projesi de...