05 / 05 / 2024

kap kampanya

kap kampanya

Amerikalı hazır giyim markası GAP sezon sonu indirimleriyle türeticinin beklediği fırsatları sunuyor. T-shirtten şorta, eşofmandan Jean pantolona kadar yüzlerce ürün indirimli fiyatlarıyla sizi bekliyor.

Faturası yüksek gelen vatandaşlara nefes olacak müjde! Peş peşe açıklandı! Hemen başvurun, indirimi kapın!

Yakın zamanda duyurulan bir kampanya ile ilgili olarak, milyonlarca vatandaşın dikkatini çeken önemli bir haber geldi. Bu kampanya sayesinde, faturanızın 300 TL'sini geri alabilmeniz mümkün olacak. Hemen başvurun, indirimi kapın! İşte ayrıntılar...

Yapı Krediden fatura kampanyası! Faturasını getiren ödemesini kapıyor! Kampanya bitmeden yetişin!

Yapı Kredi yeni bir kampanyaya imza atıyor. Kış ayına özel kampanya Yapı Krediden. İşte detaylar!

İş Bankası'ndan yeni yıla özel kampanya! Hemen başvuran 500 TL MaxiPuan'ı kapıyor!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan İş Bankası'ndan yeni kampanya! 

Net 2.000 TL indirim ile iki kapılı fiyatına dört kapılı buzdolabına sahip olun! Vestel 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ve büyük aileler için dev kampanya Vestel’den geldi. 2 kapılı buzdolabı fiyatına 4 kapılı buzdolabı alma imkanı sunan Vestel kampanyanın alasını yaptı. Net 2.000 TL indirim olan gardrop tipi buzdolaplarında kampanyayı kaçırmayın. Işte Vestel 4 kapılı buzdolapları 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

Regnum Sky Tower, teslime özel kampanya!

‘Kupon’ lokasyonu, ayrıcalıklı kurgusu ve 156 metrelik yüksekliğiyle Başkent iş dünyasında yeni bir dönem başlatan Regnum Sky Tower, kapılarını açtı. Hemen teslim ofislerle iş dünyasını ‘stressiz iş’ konseptiyle tanıştıran Regnum Sky Tower, teslime özel bir de kampanya başlattı.

Kale Çelik Kapı'da bahar kampanyası başladı!

Güvenliğin Kale’si, Çelik Kapı ürünlerinde 800 TL’ye varan indirim uygulayarak dev bir kampanyaya daha imza atıyor. Nisan ayı boyunca geçerli olacak kampanya tüm Kale Çelik Kapı ürünlerini kapsayacak.

Kale Çelik Kapı'da 300 TL indirim!

Kale, K87 Kale Çelik Kapı modeline özel indirim imkanıyla Şubat ayında “önce güvenlik” diyenlere muhteşem bir kampanya sunuyor. Kampanya çerçevesinde tüketiciler, K87 Kale Çelik Kapı ürününe 300 TL indirimle sahip olabilecek.

Kale Çelik Kapı sonbahara özel kampanya!

Güvenliğin Kale’si Çelik Kapı ürünlerinde 800 TL’ye varan indirim uygulayarak dev bir kampanyaya daha imza atıyor. 1 Ekim - 22 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya tüm Kale Çelik Kapı ürünlerini kapsayacak.

Hayatınızın fırsatı kapınıza geldi, kiracılık günleri sona erdi.

EYG Grup satış ortaklığı olan Kent'sell Mashattan projesi kapsamında kampanya uygulanıyor. "Hayatınızın fırsatı kapınıza geldi, kiracılık günleri sona erdi." sloganıyla yola çıkan projede peşinat yok ve hemen teslim...

Kale Çelik Kapı'da 800 TL’ye varan indirim fırsatı!

Kale Çelik Kapı, başlattığı büyük kampanya ile tüketicilere güvenlik ve kaliteye hızla ulaşmaları için fırsat sağlıyor. Kale Çelik Kapı güvencesi ve kalitesine 15 Ekim - 30 Kasım tarihleri arasında 800 TL’ ye varan indirim olanağı ile ulaşma fırsatı…

EgeYapı Group’tan Pega Kartal’da herkesi ev sahibi yaptıracak kampanya!

İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal, herkesi ev sahibi yapacak bir kampanya sunuyor.

Caprice Gold Maldives! Kampanya 30 Ocak 'ta başlıyor!

Caprice Gold Maldives projesinde kampanya 30 Ocak 'ta başlıyor. Gecelik fiyatın 99 Euro olarak belirlendiği Caprice Gold Maldivler 'in Ekim 2014 'te kapılarını açması planlanıyor...

Pega Kartal, yeni kampanya kapsamında yüzde 0,59’dan başlayan faiz oranı!

İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal, yeni kampanya kapsamında yüzde 0,59’dan başlayan faiz oranı ve 1 yıl taksit erteleme imkanı...

kap kampanya Haberi

kap kampanya

Amerika’nın an Francisco kentinde Doris ve Don Fisher çifti tarafından herkes için geniş ürün yelpazesi sunmak amacıyla kurulan GAP markası bugün başlı başına bir fenomen haline geldi. Tünya çapında binlerce mağazası bulunan GAP’ı Türkiye’de Fiba Perakende Grubu işletiyor.

Yetişkinler ve çocuklar arasıdaki kuşak farkının İngilizce’deki anlamı olan ‘gap’ kelimesinden gelen markanın adı bugün her kuşaktan yüzlerce insana hitap ediyor.

GAP sezon sonu indirimleriyle şimdi de binlerce üründe yüzde 35’lere varan alım fırsatları sunuyo.

İşte GAP’ın sezon sonu indirimli fiyatlarının bazıları:

Erkek Beyaz Çizgili Keten Karışımlı Kısa Kollu T-Shirt 749,95 TL yerine 499,99 TL

Kadın Turuncu %100 Organik Pamuk Gap Logo Oversize T-Shirt 499,95 TL yerine 399,99 TL

Erkek Mavi GapFit Geri Dönüştürülmüş Koşu Şortu 899,95 TL yerine 599,99 TL

Erkek Mavi GapFit...