04 / 10 / 2024

Kapadokya 2014 projesi

Kapadokya 2014 projesi

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, " Kapadokya' da balon sayısının artmasından dolayı balon trafiğinin izlenerek uçuşların düzenlenmesi amacıyla bölgeye Hava Trafiği Kontrol Kulesi kurulacak " dedi...

TOKİ 400 milyon TL'lik dev projesi için düğmeye bastı! Kapadokya'ya 470 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kapadokya projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Kapadokya projesi 399 milyon 826 bin 543 TL'ye mal olacak.

Kapadokya'ya gelen turist sayısı azalıyor!

Küçük Oteller Derneği Kapadokya çalışma grubunun yapmış olduğu çalışmaya göre, Kapadokya 2014 yılında Türkiye'ye gelen toplam yabancı turistin sadece yüzde 3'ünü ağırladı...

Kapadokya'ya gelen turist sayısı azalıyor!

Küçük Oteller Derneği /Kapadokya çalışma grubunun yapmış olduğu çalışmaya göre, Kapadokya 2014 yılında Türkiye'ye gelen toplam yabancı turistin sadece yüzde 3'ünü ağırlayabildi.

Başakşehir Kent Meydanı projesi 2014'te başlıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Başakşehir Kent Meydanı projesi 2014 yılı sonunda başlıyor. 2016'da tamamlanması planlanan projede ön talep süreci devam ediyor.

Tema İstanbul projesi Emlak 2014 fuarında!

Gerek devasa büyüklüğü, gerek karma yapısını oluşturan güçlü fonksiyonları ve gerekse benzersiz özellikleri ile Türkiye'nin dünya çapındaki projesi Tema İSTANBUL projesi EMLAK 2014'te bu yıl da yer aldı.

CNR Emlak 2014 Fuarı'nın tek villa projesi: BatıMahal!

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirmeye hazırlandığı yeni projesi BatıMahal ile Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergileneceği CNR Emlak 2014 Fuarı'na katıldı. BatıMahal projesi 150 villadan oluşacak.

Sefaköy Havaray Projesi 20 Ağustos 2014'te ihale edilecek!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesinin etüd çalışması 20 Ağustos 2014 tarihinde ihale edilecek. 11,60 kilometre uzunlukta olan Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Projesi danışmanlık hizmeti işi 8 ayda tamamlanacak.

Levent 199 projesi 1 Temmuz 2014'te kapılarını açıyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nın en prestijli semti Levent' te yükselen Zorlu Grup imzası taşıyan Levent 199 projesi 1 Temmuz 2014 tarihinde kapılarını açıyor. Levent metro istasyonu'na 300 metre, Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu'na 1,8 kilometre uzaklıkta....

Quasar İstanbul projesi Quasar Golf Cup 2014 ile golf severleri bir araya getiriyor!

Viatrans AŞ - Meydanbey Ortak Girişimi'nin Mecidiyeköy'de konumlandırdığı Quasar İstanbul projesi, İstanbul Golf Kulübü işbirliğinde ikinci kez düzenleyeceği Quasar Golf Cup 2014 ile golf severleri bir araya getiriyor

Mari Rezidans projesi 2014 sonunda teslim edilecek!

İstanbul Kağıthane bölgesinde konumlanan Mari Rezidans projesi, Yeşildağ İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 2014 sonunda teslim edilecek olan proje, merkezi lokasyonu, çevreci konut anlayışı, birinci sınıf teknik malzemeleri ile dikkat çekiyor

ThyssenKrupp Encasa, 2014'ün Projesi ödülünü aldı!

Dünyanın önde gelen koltuk tipi merdiven asansörü, tekerlekli sandalyelere uygun platform tipi merdiven asansörü üreticilerinden olan Thyssenkrupp Encasa, Elevator World Dergisi tarafında 2014 Yılının Projesi ödülüne layık görüldü.

Thyssenkrupp Encasa, Mekke Saat Kulesi’ndeki uygulaması 2014 Yılının Projesi seçildi!

Thyssenkrupp Encasa, Elevator World Dergisi tarafından Mekke Saat Kulesi’ nde, dünyanın en yüksek irtifasında gerçekleştirilen koltuk asansörü uygulaması ile 2014 Yılının Projesi ödülüne layık görüldü...

Kapadokya, 2014'e yüzde 28'lik ziyaretçi artışıyla başladı!

Kapadokya'yı 2014' ün ilk ayında 92 bin 879 turist ziyaret ederken, geçen yılın aynı dönemine oran ile turist sayısında yüzde 28' lik bir artış gerçekleşti.

Kapadokya 2014 projesi Haberi

Kapadokya 2014 projesi

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Kapadokya Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede faaliyet gösteren sıcak hava balon işletmeleri ile bu işletmelerin filolarında kayıtlı balon sayısının hızla artmasıyla, Kapadokya'da hava trafiğinin önem kazandığını söyledi. 


Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce eylül ayında eğitim kurumları ve sektör temsilcilerinin bir araya getirilmesiyle oluşturulan Balonculuk Komisyonunun, sektör ve devlet iş birliğine örnek oluşturacak çalışmalar yürüttüğünü belirten Ceylan, "Valilik öncülüğünde oluşturulan Nevşehir Bölgesi Sıcak Hava Balonculuğu Komisyonunda yerel paydaşlarla, balon uçuşlarına getirilecek yeni düzenlenmeler konusunda bir dizi toplantı gerçekleştirildi" diye konuştu. 


"HAVADA BULUNAN BALON SAYISI 100 İLE SINIRLANDIRILDI" 


Ceylan, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün, Kapadokya bölgesindeki balon uçuş sayısını kısıtlayan slot (sıra/zaman) uygulamasını başlattığını belirterek, "Bu uygulamayla Kapadokya bölgesinde aynı anda havada bulunan balon sayısı 100 ile sınırlandırıldı. 

Dünyanın en yoğun...