04 / 05 / 2024

Kapadokya Havalimanı kapasite

Kapadokya Havalimanı kapasite

Havalimanı Müdürü Mehmet Muslu " Bu yıl arife günüyle birlikte bayram tatilindeki yolcu sayısı, geçen yıla oranla yüzde 116 artışla 4 bin 153'e ulaştı " dedi.

Antalya Havalimanı ihalesini Fraport-TAV kazandı!

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklif 7 milyar 250 milyon avro ile TAV Havalimanı'ndan geldi.

Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul Havalimanı mesajı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı'nın bundan tam bir sene önce sivil havacılık tarihinin en büyük taşınma operasyonuyla tam kapasite çalışmaya başladığını belirterek, gelecek döneme ilişkin kararlılık mesajı verdi.

Antalya Havalimanı’nın kapasite artırım ihalesi iptal!

Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılmasına yönelik ihale iptal edildi. Teminat tutarı 40 milyon euro olarak belirlenen ihalenin iptali Resmi Gazete'de duyuruldu...

Antalya Havalimanı'nda kapasite artırılacak!

Antalya Havalimanı'nın Kapasite Artırımına Yönelik İlave Yatırımların Yapımı ile İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerin İşletme Haklarının Kiraya verilmesi işi ihale edilecek.

İstanbul Havalimanı zemininde kırık ve çatlaklar mı oluştu?

Nisan ayında tam kapasite olarak işletmeye açılan İstanbul Havalimanı'nın apron bölgesindeki beton zeminde kırık ve çatlaklar oluştuğu belirtildi.

YOTEL İstanbul Havalimanı açıldı!

YOTEL'in Türkiye’deki ilk işletmesi İstanbul Havalimanı’nda kapılarını açtı. Terminalin iki ayrı kısımda, toplamda 451 oda ile hizmet verecek olan YOTELAIR ve YOTEL İstanbul Havalimanı, kapasite açısından dünyadaki havalimanı otelleri sıralamasında ilk üçe giriyor...

1 Ocak itibarıyla tam kapasite İstanbul Havalimanı'ndayız!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi yaptığı açıklamada 1 Ocak 2019 tarihi itibarıyla tam kapasite İstanbul Havalimanı'nda hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yoğunluğu ve kapasite yetersizliği nedeniyle alternatif olarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı'nda sona gelindi. 29 Ekim'de açılacak proje açılış için gün sayıyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışmalar 7/24 sürüyor!

Türkiye'nin gurur projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışmalar 7/24 esasına göre tam kapasite devam ediyor...

3. havalimanı 225 bin kişiye istihdam sağlayacak!

3. havalimanı polis sayısıyla da 51 ili geride bırakıyor. 1850 polisin görev alması beklenen havalimanının İlk etabı 29 Ekim 2018 yılında açılacak. Tüm etapları tamamlandığında ise tam kapasite ile hizmet verildiğinde 225 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Kapadokya Havalimanı yenilenecek!

Kapadokya Havalimanı yapılacak yenileme ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün kapatılacak. 6 ay boyunca yenileme çalışmaları sürecek havalimanı 30 Eylül'de yeniden hizmete açılacak.

Kapadokya Havalimanı'nda onarım çalışmaları başlıyor!

Nevşehir’de yer alan Kapadokya Havalimanı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5 ay boyunca kapalı kalacak.

3. havalimanında çalışacak 100 bin kişi aranıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı 2017'de toplam 30 bin kişiye, tam kapasite çalışmaya başladığında 100 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Kapadokya Havalimanı kapasite Haberi

Kapadokya Havalimanı kapasite

Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nda, bu yıl arife günüyle birlikte bayram tatilindeki yolcu sayısı, geçen yıla oranla yüzde 116 artışla 4 bin 153’e ulaştı.


Havalimanı Müdürü Mehmet Muslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı tatilini Kapadokya bölgesinde geçirmek isteyen çok sayıda kişinin havayolunu tercih etmesi nedeniyle Kapadokya Havalimanı’nda yoğunluk yaşandığını söyledi.


Bu sene, geçen yıl ki Ramazan Bayramı'na oranla yolcu sayısında rekor artış yaşandığını kaydeden Muslu, "Bu yıl arife günüyle birlikte bayram boyunca yolcu sayısı geçen yıla oranla yüzde 116 artışla 4 bin 153 yolcuya ulaştı. Geçen yıl arife günüyle birlikte bayram süresince havalimanında bin 921 yolcu taşınmıştı" diye konuştu.


Bu yıl yaşanan yoğunluğu beklediklerini belirten Muslu, “Havalimanımızda, Nevşehir-İstanbul arasında Türk Hava Yolları'nın günde 3 seferi, Pegasus Havayolları'nın ise haftada 4 gün karşılıklı seferi var....