02 / 05 / 2024

Kapadokya oteller yüzde 100 oranında doldu

Kapadokya oteller yüzde 100 oranında doldu

ANKARA'ya en yakın turizm bölgelerinden biri olan peri bacalarıyla ünlü Kapadokya'daki oteller, 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı.

Oteller yüzde 25 indirime gitti!

Bayram sonrası otellerde doluluk oranlarının yüzde 50’lere gerilemesi nedeniyle 5 yıldızlı ve üzeri lüks otellerde işten çıkarmalar başladı. Bazı oteller ise fiyatlarda yüzde 25 indirime gitti.

Kapadokya'daki oteller yüzde 100 oranında doldu!

ANKARA'ya en yakın turizm bölgelerinden biri olan peri bacalarıyla ünlü Kapadokya'daki oteller, 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı.

Akçakoca'da oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, bayram tatilinde ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler nedeniyle 25 bin olan nüfuslarının 130 binler seviyesine yaklaştığını belirterek, " Oteller ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına ulaştı" dedi.

Batılı turist sayısı otellerin cirosunu yüzde 20 düşürdü!

Küçük Oteller Derneği'nin üyeleri ile gerçekleştirdiği yılın ilk altı ayını kapsayan 2015 anket sonuçları açıklandı. Doluluk oranını artıran otellerin yüzde 20'si ciroda düşme yaşadığı belirtildi.

Oteller bayramda yüzde 100 dolacak!

Bayram, turizm sektörüne ilaç gibi geldi. Bir haftada 13 milyon kişi yollara dökülecek. Yolcuların yarısı memlekete, yarısı tatil yörelerine koşacak. Oteller ise yüzde 100 doluluğu yakalayacak.

Oteller fiyatlarını yüzde 20 düşürdü!

Rus turistin bu yıl krizle yüzde 30 düşmesi beklenirken, oluşacak boşluğun yerli turistle doldurulamaması otelcilerin uzun süre Avrupalı tur operatörlerine direnmesine karşın fiyatları yüzde 20 düşürmesine yol açtı.

Oteller, boş yerleri doldurmak için yüzde 15 indirim yaptı!

Bu yıl Türkiye’ye gelecek Rus ve Avrupalı turist sayısındaki düşüş beklentisi Türklere yaradı. Etstur Direktörü Suat Özbek, “Oteller, boş yerleri doldurmak için yüzde 15 indirim yaptı” dedi.

Çanakkale'de oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Çanakkale Kara Savaşları'nın 100'üncü yılı törenleri dolayısıyla otellerde doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığı kentte,Hayrullah Turgay Kılıç,"Bu çerçevede otel yatırımcılarını Çanakkale'ye bekliyoruz."dedi.

Kartalkaya'daki oteller yüzde 100 dolulukla hizmet veriyor!

Dorukkaya Otel Genel Müdürü Avcı: " Kayak merkezinde bulunan oteller hafta içi yüzde 85, hafta sonu yüzde 100 dolulukla hizmet vermektedir " şeklinde konuştu.

Pamukkale Karahayıt'ta oteller yüzde yüz doldu!

Yarı yıl tatili için yapılan rezervasyonlarla Pamukkale ile Karahayıt'ta otellerin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı bildirildi. Vatandaşlar, "beyaz cennet" Pamukkale 'ye akın etti.

Otel bölgeleri yüzde yüz doldu!

Kayak ve kış turizmi bu yıl yoğun yağan karın bereketini yaşıyor.. Geçen sene kış ortasında bile kar yokluğu yüzünden rezervasyon iptalleriyle sıkıntılı bir sezon geçirilirken bu yıl “oteller bölgesi” yüzde yüz dolu.

Ilgaz Dağı'nda oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı!

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Ilgaz Dağı'ndaki otellerin, yılbaşı rezervasyonlarında yüzde 100 doluluğa ulaştığı bildirildi. Ilgaz Dağı'nda kar kalınlığının 45 santimetreye ulaşması, otel işletmecilerinin yüzünü güldürdü.

Bolu'daki oteller yılbaşında tam kapatiseyle hizmet verecek!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kartalkaya ve Abant'taki oteller, yılbaşı öncesinde rezervasyonlarla yüzde 100 doluluğa ulaştı. Abant Tabiat Parkı ve Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşında tam kapasiteyle hizmet verecek.

Kapadokya oteller yüzde 100 oranında doldu Haberi

Kapadokya oteller yüzde 100 oranında doldu

ANKARA'ya en yakın turizm bölgelerinden biri olan peri bacalarıyla ünlü Kapadokya'daki oteller, 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı. Başkent ten de çok sayıda turistin ziyaret ettiği bölgede Göreme Acık Hava Müzesi, Kaymaklı Yeraltı Şehri, Ürgüp Üç Güzeller mevkisi, Uchisar Kalesi, Zelve ören yeri ve Paşabağlar bölgesi yoğun ilgi görüyor. Kapadokya da yerli ve yabancı turistler, motorlu araçların girişinin yasak olduğu vadileri ise at sırtında...