30 / 04 / 2024

Kapadokyada açılacak otel

Kapadokyada açılacak otel

Ocakta Türkiye'ye gelmeye karar veren Asyalı turizm devi Okura, ilk otelini Japon turistlerin en fazla ilgi gösterdiği Kapadokya'da açacak.

Uzay oteli geliyor: 2027'de açılacak!

2027'de uzay oteli açılacak. Böylece, 6 yıl sonra isteyen ve imkanı olan vatandaşlar tatil planlarına uzayı da dahil edebilecek. Otel, 280 müşterinin konaklayacağı şekilde hayata geçiriliyor...

Gayrettepe Melas Hotel 2021'de açılacak!

Gayrettepe'de hayata geçirilen Melas Hotel'in inşaatı pandemi döneminde durmadı. Otel yeni yılda hizmete açılacak.

İzmir Hyatt Regency Otel 2021'de hizmete açılacak!

Orjin Grubu’nun, İzmir’de yaptığı dünya çapındaki prestij projesi “İstinyePark İzmir” bünyesinde açılacak otel markasının, Hyatt Regency olmasına karar verildi. İzmir Hyatt Regency 2021'de hizmete açılacak...

Hilton Motto Karaköy'de açılacak!

Türkiye’nin turizmde yükselişe geçmesiyle yabancı otel zincirleri rotasını yeniden buraya çevirdi. Motto, dünyayla aynı anda İstanbul Karaköy’de açılacak.

The Museum Otel Antakya Nisan ayında açılacak!

Adı Hilton’la anılan otelde, ABD’li grupla yollar ayrılıyor. Nisan ayında açılacak otelin adı The Museum Otel Antakya olacak, işletmesini ise Asfuroğlu ailesi üstlenecek.

Beyşehir Devlet Hastanesi 14 Mart'ta açılacak!

Türkiye’nin ilk hilal mimarili devlet hastanesi Beyşehir’de hizmete açılacak. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “150 yataklı yeni hastanemiz adeta beş yıldızlı otel konforuyla hizmet verecek” dedi.

Lussoro Bodrum Haziran'da açılacak!

Apis Global'in otel markası Lussoro, Bodrum'daki Miyel Beach Hotel'i 5 yıllık kiralama anlaşması kapsamında bünyesine kattı. Otel, 2018 Haziran'da açılacak.

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Antalya DoubleTree by Hilton 2018'de açılacak!

Hilton yeni oteli DoubleTree by Hilton'u Antalya'nın Kemer İlçesinde açılacak. 2018’in başında açılacak otel için Hasançebi İnşaat Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi ile franchise anlaşması imzalandı.

Maroon Hotel Finans Merkezi projesi 2021'de açılacak!

Tatar İstanbul Otelcilik, Maroon Hotel Finans Merkezi adıyla 144 oda ve 304 yatak kapasiteli otel inşa edecek. Maroon Hotel Finans Merkezi projesi 2021'de hizmete açılacak.

42 Maslak projesinin AVM'si 2017'de açılacak!

42 Maslak projesinde bir otel ve AVM yapılması planlanıyordu. Ancak turizmde yaşanan sıkıntılar nedeniyle otelden vazgeçen yatırımcılar, onun yerine AVM projesini hızlandırmaya karar verdi. Projenin AVM'si 2017 yılında açılacak.

Arizona Canyon Ranch Wellness Resort Hotel 1 Temmuz'da açılacak!

Amerikalı Mel Zuckerman Arizona-Tuscon’da Canyon Ranch Wellness Resort otel projesini kurdu. 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort otel bölümü 1 Temmuz 2016’da açılacak.

Antalya OSB otel ve sosyal tesisi mayıs ayında hizmete açılacak!

ANTALYA Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü'nün yapımına Ağustos ayında başladığı otel ve sosyal tesisi mayıs ayında hizmete açılacak.

Kapadokyada açılacak otel Haberi

Kapadokyada açılacak otel

SON dönemin en hızlı yabancı yatırımcısı olan Japonya'dan bir şirket daha Türkiye'ye geldi. Demirçelikten otomotive, finanstan ulaştırmaya birçok alanda Türkiye'ye gelen Japonlar şimdi de turizme yatırım yapıyor. 



Ülkenin en büyük turizm şirketlerinden biri olan Okura, Türkiye'ye ilk adımı ise Japon turistlerin en fazla ilgi gösterdiği Kapadokya'dan atma kararı aldı. Japon zinciri, Motel Okura Spa&Resort Cappadocia adlı otelini 2017'de açmayı planlıyor. Hotel Okura Yönetim Kurulu Başkanı Toshihiro Ogita, "Türkiye'ye bir ortaklık yaparak girme kararı aldık. Küresel büyümede Türkiye'yi kilit bir ülke olarak görüyoruz. Dünya turizm liginde 6'ncı olan ülkede ilk olarak Ungun Holding ile işbirliği yapacağız" dedi. 




130 0DASI OLACAK 

Kapadokya'daki otel hakkında bilgi veren Ogita, "Ultra lüks standartlarda olacak ve odasıyla çalışacak" diye konuştu. Ogita ayrıca İstanbul ve Ankara'da da otel açacaklarını...