29 / 04 / 2024

kapaklıda 2017de kaç arsa satıldı

kapaklıda 2017de kaç arsa satıldı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde geçtiğimiz yıl toplam 9 bin 561 adet konut, arsa ve tarla satıldı. 2017'de 26 milyon 310 bin 469 TL tutarında harç tahsilatı gerçekleştirildi.  Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer konuyu değerlendirdi.

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

Dikkat! İstanbul depremi kaçınılmaz olacak! Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan kritik tarih açıklaması!

İstanbul'un önündeki depremin er ya da geç kaçınılmaz olacağını söyleyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan depremin tarihi ve şiddetiyle ilgili kritik açıklama geldi.

CarrefourSA’da Solo kağıt havluya yüzde 40, Alo Platinium’a yüzde 25 ve Ariel Oxi’ye de yüzde 20 indirim!

CarrefourSA’da indirim fırtınası bugün son buluyor. Buna göre, Solo kâğıt havluya yüzde 40, Alo Platinium’a yüzde 25 ve Ariel Oxi’ye de yüzde 20 indirim geldi. İşte CarrefourSA 15 Kasım 2023 fiyat listesi...

Tekirdağ Kapaklı'da 49.7 milyon TL'ye 6 taksitle arsa satılıyor!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 6 ay eşit taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Ömer Çağdaş Selvi kimdir? Nereden mezun oldu? Batısöke Söke Çimento’da hangi görevi yürütüyor?

Ömer Çağdaş Selvi kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Ömer Çağdaş Selvi ile ilgili araştırılan tüm ayrıntılar...

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Carrefour'da tuvalet kağıdı fiyatları dip yaptı!  Tuvalet Kağıdı fiyatları 24 TL'ye düştü

Carrefour'un indirimleri yeniden gündeme geldi. teknoloji ürünlerinden sonra tuvalet kağıtlarına da indirim yapan Carrefour'da Tuvalet kağıdının satış fiyatı 24 TL'ye kadar düştü Kampanyanın detayları haberimizde.

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 

Carrfeour'da tuvalet kağıdına müthiş indirim! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Bir tuvalet kağıdına indirim de Carffour'dan geldi. 32'li tuvalet kağıdının 104 TL'den satışa sundu. Vatandaş, ekonomik olarak bu avantajlı satışı değerlendirmek için Carrfeour'un indiriminin detayını öğrenmek istiyor.

Carrefoursa’da temizlik ürünlerinde şok indirim! Tek üründe 56 lira cepte kalıyor! 17 Mart 2023 Fiyat Listesi

Deterjan grubu ürünlere büyük indirimler yapan Carrefoursa’da Omo Sıvı Deterjan 38 yıkıma 139,90’dan 56 lira birden indirime girerek 83,94 liradan satılmaya başlandı.  Carrefoursa’da başka hangi temizlik ürünleri indirime girdi?

Carrefour'da tuvalet kağıdına akıl almaz indirim! Fiyatlar resmen dibe vurdu! yetişen alır

Carrefour, temel ihtiyaç ürünlerine yaptığı indirimlerle her gün gündeme geliyor. Şimdi de tuvalet kağıtlarına yaptığı indirimlerle vatandaşın gündeminde. Yüzde 50 oranında ''dev'' denilebilecek bir indirimle yeniden müşterileri çekeceğe benziyor. 

Evlenmeyi düşünenler kaçırmayın! Pırlanta yüzükler yüzde 70 ucuzladı! 14 Mart 2023 Fiyat Listesi

Pırlanta topaz yüzük koleksiyonunda yüzde 70 indirim yapan Lal Pırlanta’da 0.61 karat pırlanta topaz yüzük 6.652 liradan 1.907 liraya, 0,69 Karat pırlanta topaz yüzük 7.124 liradan 2.137 liraya kadar düştü. Peki Lal Pırlanta’da başka hangi takılar indirime girdi? İşte fiyat listesi…

kapaklıda 2017de kaç arsa satıldı Haberi

kapaklıda 2017de kaç arsa satıldı

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yüzer, ilçenin inşaat sektöründe Türkiye ortalamasının üzerinde büyüme gösterdiğini ifade etti. Yüzer, "Geçtiğimiz sene içerisinde ilçemizde 4 bin 721 adet konut ve işyeri satılmış, 2 bin 850 adet konut ve işyerine ait tapu tahsisi yapılmıştır. 2017 yılında konut, arsa ve tarla olarak toplam 9 bin 561 adet satış işlemi yapılan ilçemizde, Tapu Müdürlüğümüz buna paralel olarak toplamda 26 milyon 310 bin 469 TL tutarında harç tahsilatı gerçekleştirmiştir" ifadelerini kullandı.


Türkiye ortalamasının üzerinde bir büyümenin olduğunu belirten Mehmet Yüzer, "Bereketli toprakları, çalışkan insanları, gelişmiş organize sanayisi ile hızla gelişen, kalkınma ve büyüme hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ilçemizde yaşanan nüfus artışına paralel olarak, yatırımlar artmakta ve ilçemiz inşaat sektöründe Türkiye ortalamasının üzerinde bir büyüme göstermektedir"...