22 / 05 / 2024

Kapalıçarşı altyapısı

Kapalıçarşı altyapısı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce (İSKİ), Kapalıçarşı'nın yeraltı atık su hattının yenilenmesi ve içme suyu hattı döşenmesi işlemi kazı yapılmadan gerçekleşiyor.

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları! Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın yatırımcıları güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki bugün Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika! 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Altın, yeni hafta da düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 13 Mayıs 2024 altın fiyatları.

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. 10 Mayıs Haftanın son işlem gününde altın fiyatları  yükselişe geçti. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları: 22, 24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın yatırımcıları ''22,24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs altın fiyatları kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 7 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Altın yatırımcıları altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? sorularını araştırıyor. 19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları.

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, dün ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından hızla yükselmeye başladı. Değer artışını yeni güne de taşıya altın fiyatları, şaha kalktı. Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

Kapalıçarşı altyapısı Haberi

Kapalıçarşı altyapısı

Kapalıçarşı'nın yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki yeraltı atık su hatları, kazısız yöntemle yenileniyor. Kameralı robotla yeraltı kanalları görüntülenerek tıkanık olan alanlar belirleniyor. Buralar, buhar yöntemi ile açılıyor. 

Bu işlemin ardından eskimiş kanallara, buraya göre şekil alan özel borular döşeniyor. Ayrıca, içme suyu hattı döşeme çalışması da yapılıyor.

İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, Kapalıçarşı'da yürütülen çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Turan, çarşının yeraltı atık su sisteminde ilk kez bu kapsamda bir yenileme çalışması yapıldığını belirterek, şu ana kadar bin 300 metrelik kanal temizleme ve boru döşeme çalışmasının tamamlandığını söyledi.

700 metrelik kanal temizleme çalışmasının bittiğini ve kanalın kaplamaya hazır hale geldiğini, çalışmaların 2018'de tamamlanacağını ifade eden Fatih Turan, "Gündüz ticari faaliyetleri etkilemeden gece 9 dan sabah...