05 / 07 / 2024

Kapalıçarşı çatısı

Kapalıçarşı çatısı

Toplam 630 iş günü süren çalışmalar sonunda Kapalıçarşı'nın çatısındaki su depoları, uydu antenleri, klima üniteleri tek tek kaldırıldı, kiremitleri yenilendi, hak ettiği bir yüze kavuştu. Çatıya gelenlerin görüntü alabilmeleri için bir "seyir terası" planlanıyor

Kapalıçarşı'da 3600 dükkan ve 38 han restore edilecek!

57 yıldır çivi çakılmayan dünyanın ilk alışveriş merkezi Kapalıçarşı’ya restorasyon çalışması yapılacak. Çarşıdaki 3600 dükkân ve 38 han restore edilecek. Çalışmalara çatıdan başlanacak

Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? Altın almak isteyenler acil baksın! Fiyatlar fırladı! Güncel altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcıların en çok satın aldığı çeyrek altın fiyatı ise en sık araştırılanlar arasında geliyor. Peki Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? 21 Haziran 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ay sonu depremi! Kapalıçarşı altın fiyatları 31 Mayıs 2024! 1 gram altın kaç TL?

Altın fiyatları, mayıs ayının son işlem gününü yatay bir seyirle açtı. Peki son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? 1 gram altın kaç TL? İşte 31 Mayıs 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Altın almak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı anlık altın fiyatları

Altın almak isteyen binlerce vatandaş Kapalıçarşı'nın yolunu tutuyor. Son zamanların en trend altını Cumhuriyet altını ise binlerce kişi tarafından satın alınıyor. Peki Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı 2024 kaç lira? 25 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın etti! Altınlar kapış kapış satılıyor! Reşat altını ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatlar

Altına talep her geçen gün artıyor. Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ederken, altınlar kapış kapış satılıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı altın fiyatları.

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları! Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın yatırımcıları güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki bugün Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika! 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Altın, yeni hafta da düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 13 Mayıs 2024 altın fiyatları.

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. 10 Mayıs Haftanın son işlem gününde altın fiyatları  yükselişe geçti. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları: 22, 24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın yatırımcıları ''22,24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs altın fiyatları kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 7 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Kapalıçarşı çatısı Haberi

Kapalıçarşı çatısı

Kapalıçarşı'nın çatı restorasyonu ve temel yalıtım çalışmaları bitti. Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kurtulmuş, "Her şerde bir hayır vardır. İşte James Bond'un gelip buraları çiğnemesi, takla atması bir şerden bir hayır doğdu. Restorasyondan çok memnunum. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Dünyanın en büyük ve en eski çarşısı olma özelliğine sahip olan Kapalıçarşı'nın çatı restorasyonu, 2012'de James Bond filminin "Skyfall" serisi çekimlerinin ardından gündeme gelmişti. Nisan 2012'de yapılan çekimlerde, tarihi çarşının çatısına çıkarılan 3 motosiklet çatı üzerinde kullanılarak ciddi tahribata yol açmıştı. Görüntülerin sosyal medya sitelerinde yayılmasının ardından ciddi tepkilere neden olan çarşının restorasyonuna gerekli izinlerin alınmasının ardından Temmuz 2016'da başlamıştı. Toplam 630 iş günü süren çalışmalar kapsamında film çekimi...